Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş

son foto sigsauer olmuş yalnız. :)
Mesajı Paylaş

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından üretilen milli piyade tüfeği MPT-76'ya ABD, Þili, Azerbaycan gibi ülkelerden talep olduğu bildirildi.
MKEK Silah Fabrikası Üretim Þefi Mehmet Demirel, yaptığı açıklamada,Trakya Savunma Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerlileştirme Zirvesi kapsamında Tekirdağ'da milli silahları tanıttıklarını, en çok ilgiyi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yeni piyade tüfeği MPT-76 ile keskin nişancı tüfeği Bora 12'nin gördüğünü söyledi.
'Azerbaycan ve Þili de var'
Geçmişte ordunun kullandığı G3 piyade tüfeğiyle ilgili yapılacak değişiklikleri Almanya'ya bildirmek zorunda olan bir ülkeden, kendi milli silahlarını üreten bir ülke konumuna gelindiğini vurgulayan Demirel, "MPT-76'ya aşırı derecede talep var, en büyük talep de ABD'den. Bunun yanında Azerbaycan gibi ordusunu bununla donatmak isteyen birçok ülke var, Þili de bunlardan biri." diye konuştu.

Haber7
http://aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/milli-piyade-tufegi-mpt-76yi-abd-de-istiyor-sili-de/540517 Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ben kurulus yili falandir diye dusunmustum. Ama degilmis bulundugu sehrin plakasi olabilirmi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 20 Mart 2016, 22:18:56
Ben kurulus yili falandir diye dusunmustum. Ama degilmis bulundugu sehrin plakasi olabilirmi.

Ben farklı iki silah gördüğüm için sormuştum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hocam oburu 5.56 imis...
Mpt76/Mpt55
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Mart 2016, 19:15:57
MKE-71 nedir?

Benim memleketin plaka kodu 71 abi :) tahmin edin orada hangi fabrika var :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 20 Mart 2016, 23:40:36
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Mart 2016, 19:15:57
MKE-71 nedir?

Benim memleketin plaka kodu 71 abi :) tahmin edin orada hangi fabrika var :)

Eskiden Ankara' nın ilçesiydi.
ANGARALI' yız:) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz