iran

Başlatan brskn, 09 Şubat 2010, 23:15:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iranın vurus gucu ve envanteri ile ilgili bir bolum açabılırmısınız? sadece yunanıstan ıle ılgılı bılgıler gordum Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,548 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 5 Yanıtlar

Alıntı yapılan: Hellboy - 17 Şubat 2010, 18:47:30
böyle saçma şey mi olur yha.Elin Amerikası Nato'su Her kimse afganistana girsin bizde onlara yardım edelim sonra petrol fln doğal kaynaklar sömürsünler.Bizde menffatımız olmadığı halde onlara yardım edelim ozmn biz enayiyiz 

Galiba sen konuları karıştırdın...  ;D Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Alıntı yapılan: Hellboy - 17 Şubat 2010, 18:47:30
böyle saçma şey mi olur yha.Elin Amerikası Nato'su Her kimse afganistana girsin bizde onlara yardım edelim sonra petrol fln doğal kaynaklar sömürsünler.Bizde menffatımız olmadığı halde onlara yardım edelim ozmn biz enayiyiz 

Afganistan konusuyla karıştırdın galiba  ;D. Burası iran topici. Mesajı Paylaş

Amerika Gazze ve sonrası Yemen de olanların direk İran ile ilişkisini bal gibi bildiği halde İran a karşı şu ana kadar çok toleranslı davrandı. Ürdün deki üste ABD askerinin ölümüne yol açan saldırısı da kolayca İran ile ilişkilendirilebilir ama ABD çok üst perdeden bir reaksiyon yine göstermedi olayı geçiştiriyorlar.

Bu durumda benim düşüncem şöyle. Amarika İran gibi bir ülkeye karşı saldırıyı çok kapsamlı adeta savaş boyutlarında düşündüğü için bu aşamaları biz tepkisizlik olarak yorumluyoruz. Yani İran a misillemenin küçüğü olmaz eğer olacaksa cehennemin kapısı açılacaktır onu demek istedim. Bir gece İran bin tane uçakla bin tane füze ile haftalarca sürecek şekilde vurulabilir. Çokta iyi olur inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 30 Ocak 2024, 03:48:07
Amerika Gazze ve sonrası Yemen de olanların direk İran ile ilişkisini bal gibi bildiği halde İran a karşı şu ana kadar çok toleranslı davrandı. Ürdün deki üste ABD askerinin ölümüne yol açan saldırısı da kolayca İran ile ilişkilendirilebilir ama ABD çok üst perdeden bir reaksiyon yine göstermedi olayı geçiştiriyorlar.

Bu durumda benim düşüncem şöyle. Amarika İran gibi bir ülkeye karşı saldırıyı çok kapsamlı adeta savaş boyutlarında düşündüğü için bu aşamaları biz tepkisizlik olarak yorumluyoruz. Yani İran a misillemenin küçüğü olmaz eğer olacaksa cehennemin kapısı açılacaktır onu demek istedim. Bir gece İran bin tane uçakla bin tane füze ile haftalarca sürecek şekilde vurulabilir. Çokta iyi olur inşallah

orda yaşayan türklere bir şey olmasında farslara ne olursa olsun... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 30 Ocak 2024, 03:48:07

Bu durumda benim düşüncem şöyle. Amarika İran gibi bir ülkeye karşı saldırıyı çok kapsamlı adeta savaş boyutlarında düşündüğü için bu aşamaları biz tepkisizlik olarak yorumluyoruz. Yani İran a misillemenin küçüğü olmaz eğer olacaksa cehennemin kapısı açılacaktır onu demek istedim. Bir gece İran bin tane uçakla bin tane füze ile haftalarca sürecek şekilde vurulabilir. Çokta iyi olur inşallah

Bizim KAAN'ın uçuşunu  seçim zamanına denk getirmeye çalıştığımız gibi BİDEN da seçime yakın İran'ın canını fena yakacak bir saldırı daha yapacaktır mutlaka... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz