Avrupa Birliği İle İlgili Gelişmeler ve Stratejik Gelişmeler

Başlatan SKYWOLF, 10 Şubat 2010, 14:59:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 04 Mart 2025, 00:30:22
Alıntı yapılan: marmara - 04 Mart 2025, 00:27:39AB'de başbakan ve devlet başkanları arasında en delikanlısı Meloni.

En gerçekçisi o desek, bu daha doğru olur.

Öyle, ironi yaparak "delikanlısi" dedim Mesajı Paylaş

Ben Trump manyağının bizim başımıza ne çorap öreceğini ondan daha çok Reis bu manyağın isteklerine ne cevap verecek asıl onu merak ediyorum...

Netanyahu'nun Trump'tan Türkiye'nin Suriye'de üs kurmasına izin vermemesini istediği haberleri dolaşıyor... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 04 Mart 2025, 19:50:08Ben Trump manyağının bizim başımıza ne çorap öreceğini ondan daha çok Reis bu manyağın isteklerine ne cevap verecek asıl onu merak ediyorum...

Netanyahu'nun Trump'tan Türkiye'nin Suriye'de üs kurmasına izin vermemesini istediği haberleri dolaşıyor...

Trump'in radarina fazla girmeyip zamana oynamak genel olarak her ülke için şu an en iyi strateji gibi gözüküyor...

Trump ile ne iyi olmanın, ne de kötü olmanın kimseye bir faydası dokunmuyor gibi görünüyor... Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı YapPolonya Başbakanı Tusk Türkiye'ye geliyor.

Polonya Başbakanı Tusk, "Bölgedeki istikrarın sağlanmasında Türkiye'nin daha büyük rol almasıyla ilgili görüşmeler için gelecek hafta Türkiye'ye geleceğim" sözleriyle açıklama yaptı.

https://x.com/cnnturk/status/1898020824973443424
Mesajı Paylaş

AB bizi tam üye yapmaaaazzzz...

Rus orduları Berline girerken "şartları yerine getirdiniz ama üyelerimizin hepsi referanduma gidecek, sonra bakariz" demeye başlar, Paris'e girerken "üyelerimiz işgal altındayken sağlıklı referandum yapamıyoruz, hele bir işgal bitsin bakarız" derler...

😀

Bu saatten sonra yalvarsalar girin diye başta ben olsam bir 40 sene ben bekletilirim...'Turk Devletleri Teşkilatı standartlarina uyumunuz tam değil, hele bir uyun bakariz" derdim..

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

AB üyeliğine gerek yok.

-Kuzey Kıbrıs'ın tanınması.

-Kuzey Suriye kazanımlarımız için destek.

-Adalar sorunu ve MEB sahası tanınması.

-Ermenistan ile sınır sorunları konusunda destek.

Bunları elde edebilirsek zaten 5 yılda GSMH Avrupa ülkeleri seviyesine gelir ve vize konusunda kimsenin bir derdi kalmaz, her vatandaşımız istediği ülkeye rahatlıkla vize alır. Mesajı Paylaş

Bu Avrupa vize konusunda içimden bir ses bunun bizim ülkenin de istemediği şeklinde. :) Sizce şu anda AB'ye girsek ne olur? Mesajı Paylaş

Aklıma gümrük birliği anlaşması geldi ordada bize kutlamalar vesaire vesaire birsürü gaz verilmişti..

AB'nin yanına Türk bayrağı koymakla bizim başımız göğe ermiyor,bu ucuz numaralara gelmeyiz.

Ayrıca AB'nin çok askere ihtiyacı varsa Ab ülkeleri başta Almanya, Fransa, İngiltere,İtalya vesaire vesaire ülkelerinde asker ihtiyacını karşılamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarından askerlik mesleği alımı ve müzakereleri için başvuruda bulunsun...

Yoksa iki, üç kuruş verip bizim askerimiz ol demekle olmuyor bu işler..

Bizim profesyonel askerin maaşı var, sigortası var,yan hakları var , yemeği var, eğitim maliyeti var...

Kendileri karşılasın bu maliyeti..

Kimsenin askeri değiliz,kuru sözle,iki üç kuruşla olmaz bu işler

Rusya ile kendileri uğraşsın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz