Yunanistan'daki Krizin Yunan Ordusuna Etkileri

Başlatan WOLF, 17 Şubat 2010, 20:35:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fransanın yeni korveti
103 m uzunlukta
1.950 ton  (yüklü ağırlığı)
sonar  ve  radar  konusunda  milgem  daha  üstün  diye  düşünüyorum   , bu  gemiler  kıyı  sularında  daha  basit  görevler  için  üzetilmiş.

emin değilim ama  bu gemilerden bahsediliyor  olabilir ki 300 milyon  dolar  dediğine  göre  sanırım  bu  gemi  ,  gemiye  fırkatyn  diyorlar  ve  sanırım  bulgaristanda  bu  gemilerden  alım  için  anlaşma  imzalamış.
Mesajı Paylaş

Çok sadece görünümü, görünmezlik özelliğinin daha iyi olduğunu düşündürüyor. VLS gözle görünebilen VLS de silah donanımı konusunda iyi bir hava savunma aracı olduğu izlenimi veriyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

adamlar 2 yılda 4  fırkateyn  sahibi olacaklar  ,  milgem yavaş ilerliyor  hatta  sona  bıraktığımız 4  adet  uzatılmış milgemi  öne  çeksek fena  olmayacak (ve tabiki  2. hatta 3. tersaneyede  üretim  verilse daha iyi olacak)  ,  uzatılmış milgemde bu  gemilerle  aynı kabiliyette  olacaklardır  en  azından hava savunma  sistemleri daha  gelişmiş  olur  buda dengeyi  korur. Mesajı Paylaş

benim   gösterdiğim  gemi  fransız  füze  korveti  (french missile corvette) olarak  geçiyormuş  yani  milgem  uzatılsada  aynı  kabiliyete  gelmez    ,  vls  lançeri  önde  ve  yalnış  saymadıysam  16  adet  füze  taşıyorki  milgemde  bu  mümkün  görünmüyor  , eğer  ortasında  bir  füze  taşıtmayı  düşünmüyorlarsa  uzatılmış milgem  bu  gemiyle  aynı  kabiliyette  olmaz.

Mesajı Paylaş

300 mln euro diye okudum bende... bahse konu fremm ler olmalı. yunanlıları başkası kesmez. çünkü onların tekerinin önüne hiç taş gelmiyo... krizde bile :)

Almanya istemez zaten.. dolayısıyla da gerçekleşmez. kanımca. Mesajı Paylaş

Evet haber Fremm ile alakalı.. Bu mali krizde 1 200 000 000 euro'yu 4 gemiye bağlama tabi Almanları kızdırır..

DefenceNet'de Yunanlılar ThyssenKrupp'un bu satış için itirazını "serserilik" ile itham etmiş. 8) Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Herseyden evvel Avrupa duzenlemelerine gore Fransa oyle istedigi gibi gemi veremez, Yunanistan da alamaz. Avrupa ticaret ve rekabet duzenlemelerine uymaz, hele hele Almanya bunu kendi gemi sanayisine karsi haksizlik anlamina gelen bir durumda Yunanistanin ummugunu sikar, Yunanistanin butun ipleri Almanlarin elinde. Mesajı Paylaş

french missile corvette ne imis merak ettim, gowind mi? Milgemle ikisi farkli gemiler.

Ote yandan yunanistanin mecazi anlamda degil, gercekten parasi yok. Gemilerini nato gorevinde tutacak dahi paralari yok. Fremm isi fransizlarin genlerinde bulunan ticari ahlaksizliklarinin bir uzantisi ve 99% ihtimalle gerceklesmeyecek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 18 Ekim 2011, 13:17:51
Herseyden evvel Avrupa duzenlemelerine gore Fransa oyle istedigi gibi gemi veremez, Yunanistan da alamaz. Avrupa ticaret ve rekabet duzenlemelerine uymaz, hele hele Almanya bunu kendi gemi sanayisine karsi haksizlik anlamina gelen bir durumda Yunanistanin ummugunu sikar, Yunanistanin butun ipleri Almanlarin elinde.

+ Mesajı Paylaş

400 abraham tank hediyesinin kardes versionu bos isler  ;D yunan alsada ne cikar mazot yok gurbanim Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz