Ayrılık vakti! Askere gidiyorum

Başlatan yasin_erdogan, 23 Şubat 2010, 00:26:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vatan borcumu ödemek için 90/1 tertip olarak, Ulaştırma Personel Okulu ve Eğitim Merkez 2. Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığı Alaşehir Manisa'ya 26 şubat ta teslim olucam. Epey bir süre görüşemiyeceğiz.
Veda etmiyorum ama içimde bir buruk acıyla gidiyorum.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,146 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 6 Yanıtlar

DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM.90/1 Kral tertip

Hayırlı tezkereler. Sağlıcakla gidip gelirsin inşallah. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Güle güle git güle güle gelkardeşim, Allah yardımcınız olsun. Kendine iyi bak, bizi unutma :) Mesajı Paylaş

Okumasaydım tertibimdin Recep, hayırla git hayırla gel.. Mesajı Paylaş

Güle güle git,güle güle gel gideceğin yerde mutlaka internet cafeler olacaktır forumu ihmal etme. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 23 Şubat 2010, 18:30:04
Okumasaydım tertibimdin Recep, hayırla git hayırla gel..

Dur yavv ben gitmiyorum :D recepleri karıştırdın sen galiba :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Rekarno - 02 Mart 2010, 17:22:49
Alıntı yapılan: Felix - 23 Şubat 2010, 18:30:04
Okumasaydım tertibimdin Recep, hayırla git hayırla gel..

Dur yavv ben gitmiyorum :D recepleri karıştırdın sen galiba :)
Yahu bende sevindiydim... =)=)
Þaka bir yana aklım gitmiş, hayırlı teskereler... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz