Balistik füzeyi düşürmek

Başlatan BLACKHAWK, 04 Mart 2010, 12:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Mart 2010, 18:52:40
Alıntı yapılan: FNSG - 10 Mart 2010, 23:04:03
eskide olsalar  gerekli elektronik sistemleri entegre etmek ve tekrar uçması için bakım yapmak bayağı maliyetli olur,bunun yerine İHAları kullanmak daha mantıklı olmazmı?

O da farklı bir yöntem tabi. Ama günümüzde en çok tercih edileni stand-off füzeleriyle yapılan saldırı.
Aslında Orta menzilli füzeleri boşta olan kullanılmayanları yollasak boş veya c4 yüklü bir sistemlere ucuza olur ne gerek var popeyeleri yıldırımları ihaları harcamaya demi yani :):) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 12 Mart 2010, 14:26:03
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Mart 2010, 18:52:40
Alıntı yapılan: FNSG - 10 Mart 2010, 23:04:03
eskide olsalar  gerekli elektronik sistemleri entegre etmek ve tekrar uçması için bakım yapmak bayağı maliyetli olur,bunun yerine İHAları kullanmak daha mantıklı olmazmı?

Nasıl birşey bu orta menzilli füzeler? Menzilleri ne kadar?

O da farklı bir yöntem tabi. Ama günümüzde en çok tercih edileni stand-off füzeleriyle yapılan saldırı.
Aslında Orta menzilli füzeleri boşta olan kullanılmayanları yollasak boş veya c4 yüklü bir sistemlere ucuza olur ne gerek var popeyeleri yıldırımları ihaları harcamaya demi yani :):)
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Nasıl birşey bu orta menzilli füzeler? Menzilleri ne kadar?

Demek istediğin bu idi galiba adminim.
Geniş menzilli füzeleri demiyorum ortalama 5bin km eski füzeleri söylemek istedim yoksa buradan amerika demedik yani :D:D Þahaplar örnek Mesajı Paylaş

Bizde bırak boşta olanı, kullanılan o tipte füzelerden hiç yok ki! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Olunca diyorum yani fikir ama bu gidişlede olacağını sanmıyorum. Mesajı Paylaş

Ne yalan söyleyeyim bu tür sohbetleri çok özlemişim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FNSG - 13 Mart 2010, 13:29:27
Ne yalan söyleyeyim bu tür sohbetleri çok özlemişim.
Bizde sohbet bol :)
Þu conilerin geliştirdiği sistemin çalışma prensibi hakkında bir bilgi varmı yukardaki gibi lazer atıyo sanki STAR WARSdayız yav :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz