JF-17

Başlatan AVCI, 07 Mart 2010, 13:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 13 Kasım 2010, 01:09:18
Çift motorlu teyyare lazım bize misal f 15 strike eagle...

N'için?

Daha uzun erimli, yüksek güçlü, daha yükek görev yükü olan bir uçağın faydalı olabileceğini kestirmek güç değil. Ama nedir bu kesinliğin kaynağı? Ve neden diğer modeller değil de, illa E modeli F-15? Mesajı Paylaş

çift motorlu bir uçak illa almamız gerekiyorsa ben 1. t-50 2. EF derim Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

En iyisi Israille birlikde yenisini gelisdirmek. ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: QRI - 04 Aralık 2010, 21:12:39
En iyisi Israille birlikde yenisini gelisdirmek. ;D

2 yangın uçağı yolladık diye bizle uçakmı geliştirecekler. :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Adamlarin kalbini kirdik.Ucak isine ortak edib gonullerini alalim.Yazik. Kendilerini yalniz hiss etmesinler. :P
Saka bir yana Italyanlar EF 2020 den filan bahs ediyorlardi.Bu ucagin ozelliklerinin nasil olacagi hakkinda bir bilgisi olan varmi?
Bence  stealth olur.Ve KFX ile Pak-Fa dan geri kalmaz.Hatta ustun yanlarida ola bilir.Cunku baska cur olmasi anlamsiz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz