JF-17

Başlatan AVCI, 07 Mart 2010, 13:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

J-10B alsalar keşke. Block 2 alsalar bari. Mesajı Paylaş

Pakistan to sell JF-17 Thunder aircraft to Lanka.

Pakistan would provide eight JF-17 fighter jets to Sri Lanka at the first phase.
http://www.sundaytimes.lk/92246/pakistan-to-sell-jf-17-thunder-aircraft-to-lanka

http://m.airporthaber.com/read.php?id=57344
Jf 17 de musteri bulmaya baslamis gibi. Mesajı Paylaş

Pakistan ordusu geçenlerde 16. Block 2 JF-17 uçağını törenle göreve başlattı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Nijerya JF-17 Alıyor

Nijerya JF-17 uçakları için ilk ihracat operatörü olma yolunda. Nijerya Hükümetinin 2016 bütçesinde 3 JF-17 uçağı için ödenek ayırdığı belirtiliyor.

Nijerya gazetesi Punch'da çıkan bir habere göre Nijerya Hükümeti; on PAC Süper Mushshak temel eğitim uçağı, iki Mi-35M helikopteri ve üç JF-17 uçağı satın almak için 25 milyon dolarlık ödenek ayırdı. 2016 yılı bütçesi, Aralık ayında Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari tarafından Millet Meclisinine sunuldu. Punch gazetesi bütçenin bir kopyasını ele geçirdi.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

25 mio$ dolara 10 egitim ucagi 2 mi35 m helisi 3 JF17 ucagi iyiymis. Hurkus bitmis olsa baya musteri bulur desenize. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 08 Ocak 2016, 16:17:54
25 mio$ dolara 10 egitim ucagi 2 mi35 m helisi 3 JF17 ucagi iyiymis. Hurkus bitmis olsa baya musteri bulur desenize.

Hürkuş iyi pazarlanırsa epey müşteri bulur gerçekten.

Haberde bahsi geçen 10 uçak şunlardan...

Mesajı Paylaş

Bu ucagin resmini gorunce. Aklima geldide Hürkus u yapsak satardik diye dusunurken. Bizde de bu ucaktan satin aldik galiba. 1/2  ay icinde gormustum haberi bi bakayim gerilere. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 08 Ocak 2016, 17:25:01
Bu ucagin resmini gorunce. Aklima geldide Hürkus u yapsak satardik diye dusunurken. Bizde de bu ucaktan satin aldik galiba. 1/2  ay icinde gormustum haberi bi bakayim gerilere.

Yok yok biz almadık. Bizdeki T-37'leri Pakistan'a verdik. Muhtemelen Pakistan da bizimkileri alınca eskileri Nijerya'ya satıyor.

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=7176.msg67574#msg67574 Mesajı Paylaş

Bizim pilot kullaniyor Jf 17 yi. Test falanmi etmisiz. Gerci test edip ne yapacagiz orasida ayri.
Mesajı Paylaş

Sanıyorum o arkadaş Pakistanlı bir pilot. Þu videoda da var kendisi...

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz