18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Başlatan SKYWOLF, 18 Mart 2010, 12:55:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Arkadaşlar,

Bugün 18 Mart... Þerefli bir Millet olma bilicinin bir destana dönüştüğü zaferin 95. yıldönümü. Bir milletin uyanışının 95. yıldönümü. Bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 16,583 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 36 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İşte Çanakkale Savaşı'ndan hiç yayınlanmamış görüntüler
Genelkurmay arşivinden
18 Mart 2010 Perşembe, 12:10:52

Türk Silahlı Kuvvetleri, Çanakkale Zaferi'nin 95. yıldönümü kutlamaları sebebiyle arşivinde bulunan ve daha önce hiç yayınlanmamış görüntüler yayınladı. Çanakkale Savaşı'nda cephedeki askerlerin bulunduğu çok özel görüntüler bugün için özel olarak yayınlandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN   http://video.haberturk.com/video/index/41139 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

biraz daha uzun olsaydı video keşke Mesajı Paylaş

Övün, ey Çanakkale, cihan durdukça övün!
Ömründe göstermedin bin düşmana bir düğün.
Sen bir büyük milletin savaşa girdiği gün,
Başına yüz milletin üşüştüğü yersin!

Sen savaşa girince mızrakla, okla, yayla,
Karşına çıktı düşman çelikten bir alayla.
Sen topun donanmayla, tüfeğin bataryayla,
Neferin ordularla boy ölçüştüğü yersin!

Nice tüysüz yiğitler yılmadı cenk devinden,
Koştu senin koynuna çıkar çıkmaz evinden,
Sen onların açtığı bayrağın alevinden,
Kaç bayrağın tutuşup yere düştüğü yersin!

Bir destana benziyor senin bugünkü halin,
Okurken duyuyorum sesini ihtilalin.
Övün, ey Çanakkale ki, Sen Mustafa Kemal'in
Yüz milletle yüz yüze ilk görüştüğü yersin!

Buda benden. Mesajı Paylaş

Zafer gibi Zafer Çanakkale!..
95. yılında vatanın bütünlüğünü koruyabilmiş olduğumuza seviniyorum, şehitlerimizin ruhları şad olsun... Mesajı Paylaş

Yüce asil Türk milletinin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi kutlu olsun. Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

18 Mart Çanakkale zaferimiz yıldönümü vasıtasıyla tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun,nur içinde yatsınlar... Mesajı Paylaş

Bu topraklar için ölen bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun mekanları cennet olsun 18 mart zaferimiz kutlu olsun
Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz