Project 941 Akula/TYPHOON SINIFI DENİZALTILAR / TYPHOON CLASS

Başlatan Subutay, 31 Mart 2009, 02:52:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Project 941 Akula/TYPHOON SINIFI DENİZALTILAR / TYPHOON CLASS

Yeniden Düzenlendi... Mesajı Paylaş
  • Gösterim 25,752 
  • Deniz Araçları Galerisi/ Naval Vessel Gallery
  • 46 Yanıtlar

resımler ıcın tesekkurler. ılk resmı gorunce merak ettım. denız altılar lıman benzerı bır yerde sabıt kalarak donme ısını yaparken yanı oldugu yerde donerken gemıler gıbı romorKoremı ıhtıyac duyuyo ya da kendılerı pervaneler yardımıylamı donuyor. veya donmesı ıcın dalma ısımı yapıyor.bıraz kafakarıstırıcı bı soru ama merak ettım dogrusu. Mesajı Paylaş

Klavyem arızalı , o nedenle cevap veremiyorum.Özür dilerim..Bazen anlayamadığım nedenle harfler değişik çıkıyor.
Denizaltılar kendileri rıhtımdan ayrılma kabiliyetine sahiptir.Gerekirse Romorkörler vasıtasıyla açığa alınabilirler.Vinç sanıyorum Denizaltı için yükleme ve tahliye amacı ile kullanılıyor.Cephane ve diğer malzemeler gibi. Mesajı Paylaş

İlk ve son resim dışındaki denizaltılar Oscar II sınıfı değil mi? Mesajı Paylaş

Sanmıyorum ama tekrar inceleyeceğim , hata yapmayayım. Mesajı Paylaş

History Channel'de Rus Filosu hakkında güzel bir belgesel vardı.1960larda günümüze kadarki gelişimi gerçekten ürkütücü ancak Soyvetlerin çökmesi Rus filosunun Soyvet filosunun gölgesi bir boyutta olmasını sağladı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FoXhounD - 07 Nisan 2009, 21:48:40
İlk ve son resim dışındaki denizaltılar Oscar II sınıfı değil mi?

Doğru, bu tombul balinalar birbirlerine çok benziyorlar.
2 adet 120.000 beygir gücünde motorlar sahip olan typhoonda köprü kısmı daha geride ve kuyruğu daha yüksek. Diğerinde ise kuyruk daha küçük ve köprü önde.

Bu konuda en detaylı bilgili sevgili Orko_8 verecektir.  Ne de olsa bu konuda bir sitesi var.
www.naval-database.com Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ayrıca 5. resimdeki diğer denizaltıda Akula sınıfı(iskele tarafından aborda olan denizaltı) Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz