Project 941 Akula/TYPHOON SINIFI DENİZALTILAR / TYPHOON CLASS

Başlatan Subutay, 31 Mart 2009, 02:52:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusları kızları için değil typhoon için seviyorum tasarım harikası ve muazzam kapasiteye sahip bir silah Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: Raptor44 - 07 Ağustos 2018, 16:40:23
Rusları kızları için değil typhoon için seviyorum tasarım harikası ve muazzam kapasiteye sahip bir silah

Abi ikisi içinde diyelim :) Mesajı Paylaş

No way out filminde bu tasarim mantalitesine değinildi. "O kadar büyük ki düşman yerini tesbit etmek için sonar kullanmak zorunda değil"

Tam bir faciadır. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Ağustos 2018, 17:24:25
No way out filminde bu tasarim mantalitesine değinildi. "O kadar büyük ki düşman yerini tesbit etmek için sonar kullanmak zorunda değil"

Tam bir faciadır.

1987 yılında Soğuk savaşı döneminde tam bir propaganda amacıyla çekilmiş ve Typhoon sınıfı denizaltısını hakkında söz konusu bile olmamıştır o filmde.

Ayrıca o dönemde bu denizaltısı hakkında batı dünyasında oldukça az bilgi vardı ve NATO`nun korkulu rüyası idi.

Senin saçma mantığına göre denizaltı büyük olunca sonarsız yakalamak mümkün ve bunu bir filmdeki alınan aptal bilgi ile tespit ettin...

Senin beynin tam bir fiyasko... Mesajı Paylaş

Neden birbirinizi kırıyorsunuz ki hayat 3 gün. Haklısınız kızıyoruz da bana da vatanhaini diyenler vardı ben de onlara sensin demiştim. en temizi sukunet bana ilk olarak trmilitary de vatanhaini dendi ben de bastım yaygarayı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 07 Ağustos 2018, 18:02:50
Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Ağustos 2018, 17:24:25

Tam bir faciadır.

1987 yılında Soğuk savaşı döneminde tam bir propaganda amacıyla çekilmiş ve Typhoon sınıfı denizaltısını hakkında söz konusu bile olmamıştır o filmde.

Ayrıca o dönemde bu denizaltısı hakkında batı dünyasında oldukça az bilgi vardı ve NATO`nun korkulu rüyası idi.

Senin saçma mantığına göre denizaltı büyük olunca sonarsız yakalamak mümkün ve bunu bir filmdeki alınan aptal bilgi ile tespit ettin...

Senin beynin tam bir fiyasko...

Sakin ol şampiyon. Ajan olduğunu bu kadar belli etme! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Ağustos 2018, 19:32:19
Sakin ol şampiyon. Ajan olduğunu bu kadar belli etme!

Ajan bulundu, MİT`e başvurabilirsin  ;D
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 07 Ağustos 2018, 19:57:15
Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Ağustos 2018, 19:32:19
Sakin ol şampiyon. Ajan olduğunu bu kadar belli etme!

Ajan bulundu, MİT`e başvurabilirsin  ;D

Yok onlar daha adil öksüz'ü super savci zekeriyayi yakalayamadilar. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz