ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Hımm. İletidekini düzeltmişim ama başlığı unutmuşum. Hemen hallettim.
Yayınlanan tasarım fotoğraflarında 7 tekerlek olduğu görünüyor ve bence bu şekilde olacak.
6 yol tekeri olsa ne farkedecek ki ayrıca? :)
Korkacak birşey yok. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Olsun, 7 teker daha heybetli görünür. Sanki 6 teker alt sınıf, 7 teker üst sınıf tank izlenimi veriyor insanda. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Bosverin teker sayisini,
milli helikopter yapiyoruz motoru amerikan
milli IHA yapiyoruz, motoru alman
milli gemi yapiyoruz motoru alman
milli deniz alti yapiyoruz motoru alman
milli tank yapiyoruz motoru alman
milli piyade tüfegi yapacaz onun bile "motoru" alman
:(
isyan edicem artik  >:(
hepsinde en önemli olan "motor" ama yaptiklarimizda bir tane yerli motor yok ben anlamadimki  ???
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sephiroturk - 15 Aralık 2010, 01:52:56
Bosverin teker sayisini,
:(
isyan edicem artik  >:(
hepsinde en önemli olan "motor" ama yaptiklarimizda bir tane yerli motor yok ben anlamadimki  ???

Hay Allah,ne zamandan beri sizin bahsettiğiniz tarzda "milli" denizaltı yapıyoruz(!).HDW'yi mi satın aldık acaba(!).

İşin ilginç yanı Fransızlar "milli" tank yapıyor motoru Alman,Güney Afrikalılar "milli" helikopter yapıyor motoru Amerikan vs...Tüm dünya Amerikan ,Alman olmuşta haberimiz yok.

Dünya'nın motoru Amerikan ve Alman(!)

Not:Yukarıdaki cümleler bu konunun yüzlerce binlerce kez tartışılmış olmasına rağmen yeniden ortaya konmasına atfen kinaye içermektedir.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sephiroturk - 15 Aralık 2010, 01:52:56Not:Yukarıdaki cümleler bu konunun yüzlerce binlerce kez tartışılmış olmasına rağmen yeniden ortaya konmasına atfen kinaye içermektedir.

;D not güzelmiş. gerçekten yaralarım depreşti bak yine.

Þimdi bi laf etsem, 20 sayfa daha yerli motor konusunu tartışırız, şeytan dürtüyor açsam mı acaba konuyu  :-X Mesajı Paylaş

Alıntı YapNot:Yukarıdaki cümleler bu konunun yüzlerce binlerce kez tartışılmış olmasına rağmen yeniden ortaya konmasına atfen kinaye içermektedir.

Üstadim madem kinayegi çözdün geri kalan açiklamaya gerek yoktu  ;D
Bizde biliyoruz heralde olanlari ama dedigim gibi "isyan edicem" Mesajı Paylaş

Ben dayanamıyorum artık: Ne zaman biz kendi motorumuzu üreticez, hep bizi yerli üretim diye kandırıyorlar ama motor hep yabancıı :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 15 Aralık 2010, 16:09:06
Ben dayanamıyorum artık: Ne zaman biz kendi motorumuzu üreticez, hep bizi yerli üretim diye kandırıyorlar ama motor hep yabancıı :)
MTU gibi bir firmamız olduğu zaman diye kısa bir yanıtı var bu sorunun. Mesajı Paylaş

Motor işinde hacacılıkta ABD, değier kalan her alanda Almanlar üstünde ondan. Biz onlara tarlalarımızda artan işçileri gönderirken onlar daha 20 sene önce sıfırlanan ağır sanayiilerini şahlandırdıkları için Alman. Mesajı Paylaş

Hadi gözün aydın kardeşim.Milli savunma bakanı SSİK kararlarını açıkladı.Yerli motorlar geliştirilmesi için çalışmlara başlanıyor.Üstelik bunlar jet motoru ve gemilerde kullanılan devasa dizel motorlar.

Alıntı YapBosverin teker sayisini,

isyan edicem artik 
hepsinde en önemli olan "motor" ama yaptiklarimizda bir tane yerli motor yok ben anlamadimki   
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz