ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Haber doğruysa eğer, o zaman başbakanın nüfus soy ağacı Almanlara kadar uzanıyor demektir. Yoksa başka türlü bu durumda Altay tankının "yerli ve milli" olmasından söz edilemez! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ne karaktersiz liderlerimiz var ama bee. Helal olsun, sizden iyi u dönüşünü bile yok.

Hani yerlisi üretiliyorsa, yabancısı alınmayacaktı? O da bmc ya. Forumlarda zırhı kağıt denilen araçların sahibi firma. Mesajı Paylaş

Dertleri BMC ye işi paslamak. Otokar yap deseler ertesi gün tankı yapmaya başlar BMC Almanlara yaptırmak istiyor gözü almıyor tankla uğraşmayı. Ama para ballı para vaz da geçemiyorlar. Almanlar biz yokuz bu işte deseler biz Altay ı on sene daha sürüncemede bırakırız. Bu yüzden ilk önce Leo2 A4 lerin modernizasyonu işi ile BMC Almanya birlikteliği start alsın bir kere diyorlar ya zaten. Alman tankını modernize etmek Almanları daha kolay ikna edecek bir konu ve Türk kamu oyunu da daha az rahatsız edecek bir durum. Sonra aynı tesiste hadi tesis var bari tankı da yapalım yahu diyecekler bize de mantıklı gelecek. Þimdi olsa Otokar da yüzde yüz yerli firmada yapmak varken Almanlar Katarlılar ne alak denir ama Leo2 modernizasyonunda bu denmez ortada Otokar seçeneği yok çünkü. Alıştıra alıştıra yani Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 18 Şubat 2018, 20:42:54
Dertleri BMC ye işi paslamak. Otokar yap deseler ertesi gün tankı yapmaya başlar BMC Almanlara yaptırmak istiyor gözü almıyor tankla uğraşmayı. Ama para ballı para vaz da geçemiyorlar. Almanlar biz yokuz bu işte deseler biz Altay ı on sene daha sürüncemede bırakırız. Bu yüzden ilk önce Leo2 A4 lerin modernizasyonu işi ile BMC Almanya birlikteliği start alsın bir kere diyorlar ya zaten. Alman tankını modernize etmek Almanları daha kolay ikna edecek bir konu ve Türk kamu oyunu da daha az rahatsız edecek bir durum. Sonra aynı tesiste hadi tesis var bari tankı da yapalım yahu diyecekler bize de mantıklı gelecek. Þimdi olsa Otokar da yüzde yüz yerli firmada yapmak varken Almanlar Katarlılar ne alak denir ama Leo2 modernizasyonunda bu denmez ortada Otokar seçeneği yok çünkü. Alıştıra alıştıra yani
Haklısın,bide Otokara kızıyorlardı motor yapmıyor diye, adamların dün dediği ile bugün dediği tutmuyor, Tümosan yaparken motoru bi eyy almanya dedi Tümosanın motor işi yattı.Bugünden sonra hiçbir yerli firma ihaleye falan girmez girse bile işi yokuşa sürer. Mesajı Paylaş

Bu kadar masum olmayın 3. hava alanı kadar büyük bir pasta bu 20 milyar dolara varacak bir iş ahlak budalalığı yapılıp Otokar a gider mi sanıyorsunuz gerçekten. O iş 15 yıl bekler yine Otokar a gitmez. İnsanların içinde ya bunlar bizi görürsünüz şaşırtacaklar işi Otokar a verecekler masumiyeti var hala. Böyle insanlar değil bunlar bu kadar masum olmayın . Bu kadar BMC operasynu sırf bunun için yapıldı Kirpi için değil heralde. Bu kadar yıllık emeklik gayretlik işten vaz geçecekler öylemi. Böyle bir uzlaşı kültürü yok zaten düşmanını bilen affetmeyen asla uzlaşmayan zihniyet var burada. Masum olmayın hiç bir zaman şaşırtacak şey olmayacak ne gerekiyor ise o olur yada hiç olmaz Mesajı Paylaş
beğen

Hesabin gercek sahibi tarafindan silinmistir. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Abi böyle laflar etmeyinde başımıza dert açmayın devir kötü sülük mülük demeyin. Yönetimden yada hosting şirketinden savcı ister ip mizi mecbur verecek yöneticimiz bizim için kendinimi yaksın. Ben demedim herkes gördü hakaret babında bir şey Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: UYVAR - 18 Şubat 2018, 21:13:28
........................................
Adamlar resmen kendi içinde devlet gibi medyadan sorumlu yandaş savunma sanayine geçiyo başka bir yandaş katarlılarla anlaşıp star tv'yi katarlılara satıp katarlıların Türkiye hisselerini satın alıp ortak oluyor.Þeytana papuçunu ters giydirirler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 18 Şubat 2018, 21:22:15
Abi böyle laflar etmeyinde başımıza dert açmayın devir kötü sülük mülük demeyin. Yönetimden yada hosting şirketinden savcı ister ip mizi mecbur verecek yöneticimiz bizim için kendinimi yaksın. Ben demedim herkes gördü hakaret babında bir şey

İlgili tweet hesabim elegecirildiginde atilmis. Uyarin uzerine siliyorum. Ama suc teskil edecek birsey yok korkma. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Dicek bir şey yok Başbakan'ın açıklaması düpe düz saçmalıktır bu nasıl bir açıklama Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz