ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Orta vadede demiştim. 10 yılık bir süreçde 1000+ adet neden pazarlanmasın. Orta asyadan, afrikaya, orta doğudan güney amerikaya kadar kocaman bir pazar var. Mesajı Paylaş

Onların oplotmu hoplotmu ne varsa ona benzer, istemem kalsın. Biz Güney Kore ile zaten yolu yarıladık. Sen nerden çıktın be Yuri !!! Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

yuriler paranın koksunu mu ne aldi  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 25 Ocak 2011, 18:19:18
Orta vadede demiştim. 10 yılık bir süreçde 1000+ adet neden pazarlanmasın. Orta asyadan, afrikaya, orta doğudan güney amerikaya kadar kocaman bir pazar var.
o pazarda da m1a2, leclerc,leopard serileri,t-90 gibi kendini kanıtlamış dev rakipler var.Azerbeycan,pakistan gibi ülkelere pazarlanabilir tabi ama 1000+ zor.yinede olabilir Mesajı Paylaş

Orta doğudaki ülkelerin tankları hurdaya çıktı yada çıkmak üzere... afrikadaki bir çok ülke rus tanklarını kullanıyor sebebide alacak başka kaynakları yok  ve bunların çoğuda eskidi. Maliyeti uygun olursa ülkeler sıraya girer diye düşünüyorum. 10 yılda 1000+r akamını kolaylıkla aşabileceğimizi düşünüyorum.

10  ülkeye 100 er tank sat, alsana 1000 tank. Tank alacak okadar ülke varkı! bin rakamını kolaylıkla aşabiliriz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 25 Ocak 2011, 19:12:10
Orta doğudaki ülkelerin tankları hurdaya çıktı yada çıkmak üzere... afrikadaki bir çok ülke Rus tanklarını kullanıyor sebebide alacak başka kaynakları yok  ve bunların çoğuda eskidi. Maliyeti uygun olursa ülkeler sıraya girer diye düşünüyorum. 10 yılda 1000+r akamını kolaylıkla aşabileceğimizi düşünüyorum.

10  ülkeye 100 er tank sat, alsana 1000 tank. Tank alacak okadar ülke varkı! bin rakamını kolaylıkla aşabiliriz.

Sen onu bunu bırakta 10 yılda 1000 tankı nasıl üretiyosun. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: hawkerx - 25 Ocak 2011, 19:16:02
Alıntı yapılan: tr(b) - 25 Ocak 2011, 19:12:10
Orta doğudaki ülkelerin tankları hurdaya çıktı yada çıkmak üzere... afrikadaki bir çok ülke Rus tanklarını kullanıyor sebebide alacak başka kaynakları yok  ve bunların çoğuda eskidi. Maliyeti uygun olursa ülkeler sıraya girer diye düşünüyorum. 10 yılda 1000+r akamını kolaylıkla aşabileceğimizi düşünüyorum.

10  ülkeye 100 er tank sat, alsana 1000 tank. Tank alacak okadar ülke varkı! bin rakamını kolaylıkla aşabiliriz.

Sen onu bunu bırakta 10 yılda 1000 tankı nasıl üretiyosun.

yılda 100 tank üretemiyeceklerse bu işlere hiç başlamasınlar. Mesajı Paylaş

O kadarda değil bence üretilebilir. Ona göre kurarsın bantlarını, ilk üretimler yavaş olur kanımca ama sonra seriye bağladınmı tamamdır.

Yeterki önce üretelim, yeter ki sonra talibi olsun. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

slm bence motor konusunda yararlanabilir, ama yinede olayin ic yuzunu daha bilmiyoruz ileride netlesir bilgiler ortaya cikmaya baslayinca....saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Gelsinler maliyet düser hepsi gelecek yeter ki biz yapalim Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz