ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

evet ben de farkettim direkt link koydum şimdi görülüyor. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 27 Ocak 2011, 15:34:12
evet ben de farkettim direkt link koydum şimdi görülüyor.

Fnss den güzel bir fikir doğu düşünülerek yapılmış sanırsam. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Bakın bu araç savaş aracı değil. En fazla kendine saldırıyı bertaraf eder. Asıl amacı bu değil. Korumalı bir şekilde asker taşır. Fazlasını beklemekte haksızlık olur..Tamam güzel şeyler yapılabilir ama bir yere kadar. Fazla zorlamamak lazım. Sonuçta insan hayatı ön planda..

Bu boşlukları her zaman Hafif tankların dolduracağını düşünmüşümdür. İnşallah benim düşündüklerimi de başkaları düşünür... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: shielt - 27 Ocak 2011, 15:41:39
Bu boşlukları her zaman Hafif tankların dolduracağını düşünmüşümdür. İnşallah benim düşündüklerimi de başkaları düşünür...

Amerika senin gibi düşünmüyor dostum. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Hep merak etmisimdir Altay tanki nicin sadece bir resimden ibarettir diye verseler bir animasyon sirketine söyle güzel bir animasyon hazirlansa, karda , cölde , savasirken milyar dolarlik bir iste pazarlama isi biraz zayif, milletin istahi kabarsin dost düsman bilsin bu simdi 3D ama yarin karsima cikacak diye uykulari kacsa . ;D Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: amonyak - 27 Ocak 2011, 19:48:43
Hep merak etmisimdir Altay tanki nicin sadece bir resimden ibarettir diye verseler bir animasyon sirketine söyle güzel bir animasyon hazirlansa, karda , cölde , savasirken milyar dolarlik bir iste pazarlama isi biraz zayif, milletin istahi kabarsin dost düsman bilsin bu simdi 3D ama yarin karsima cikacak diye uykulari kacsa . ;D

Peki ya bir sorun çıksa proje iptal olsa Allah[C.C] KoRusun. Yaşanacak rezilliğin haddi hesabı olmaz. Mesajı Paylaş

Allah [s.a.v] diye yazılmaz. s.a.v Hz. muhammede söylenir. Salavat.

Allah C.C demen lazımdı..@ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 27 Ocak 2011, 20:14:26
Allah [s.a.v] diye yazılmaz. s.a.v Hz. muhammede söylenir. Salavat.

Allah C.C demen lazımdı..@

Aynı anda bir kaç yere yorum yaparken kafam karışmış olsa gerek Allah Affeder İnşallah. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz