ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

MeACuLpA ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

O kadar soruya sadece iflah olmazsın cevabı...

Piyasa rekabet kuruluna aykırı

🤔🤔🤔🥱🥱🥱 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 07 Mayıs 2024, 00:23:46
O kadar soruya sadece iflah olmazsın cevabı...

Piyasa rekabet kuruluna aykırı

🤔🤔🤔🥱🥱🥱
seni seviyoruz hepimiz ama iflah olmaz inatçının birisin fikrimce Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Biliyorum teşekkürler sadece şakalaşıyoruz.Bende sizleri seviyorum yoksa her gün burada işim ne😁 Mesajı Paylaş

bizle maytap geçiyon yani öylemi Mesajı Paylaş

Hayır canım onu nerden çıkardın bazı açıklamar için hafif yumuşatmak adına geyiğe vururuyorum yoksa niye maytap geçeyim sonuçta askeri konular ve silah konuları ve stratejiler ortak noktamız sevdiğimiz konular Mesajı Paylaş

Maytap geçmek için inat ediyorsan esefle kınıyorum biz ciddiye alıyoruz yazdıklarını Mesajı Paylaş

Maytap geçmek için niye o kadar uzun yazayım düz mantık... bir laf demeyede gelmiyor lastik gibi uzatıyorsunuz

Bazen şu ifadeleri kullanıyorum ya inatsın dediğinde 🤫🤔🥱gibi yazılarda işi latifeye alıyorum

Yoksa onca uzun tank yazısı yada uçak hangarı ile tez yada atılanın vurulması ile tez yazmışım bunun neresi maytap geçme

Lütfen...

Sadece tezlerinizi beklerken iflah olmazsın deyince dumur oluyorum Mesajı Paylaş

:D :D :D Alemsiniz.

Fabrika mantığında organizasyon üretim aşamaları ve montaja göre yapılır. Ancak bu seri üretim için gerekli olan bir durum. Mesela buzdolabı üreteceksiniz. Motor muhtemelen dışarıdan gelir. Conta, civata vs parçalar da. Sac aksamı, plastik parçaları da dışarıda yaptırabilirsiniz. Ancak hepsi montaj aşamasında hazır olacak şekilde bir arada stoklanmak zorunda.

Tankın parçaları başka yerlerde, montajı başka bir yerde olabilir. Bu kadar parçayı oraya buraya taşımak ek maliyet getirebilir. Stratejik öneme sahip kısımlar da ona göre özel şartlarda üretilir. Herhangi bir savaş halinde tankın montajının yapıldığı ve haliyle montaj için gerekli parçaların stoklandığı tesis hedef olabilir. Diğerlerini vurmaya kalkmak zor ama imkansız olmayan bir iş. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

http://youtu.be/Wpf0lPu6EWY?si=AilrIhIhPqHUNVU1

120 mm top namlusu ve mühimmatlarından olan sabotlara değinmişken etkinliğine ve deliciliğine örnek olsun Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz