ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Anladım dostum tamam,ben bağlantıyı arıyorum o halde. Mesajı Paylaş

Altayın motoru konusunda Ukrayna'dan destek alacak gibiyiz. Ukraynadaki iç savaş, bu konuda bize engel olacak hale gelmeden yeterli seviyeye ulaşmalı çalışmalar.

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=1896.10 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Fazla değil 15 sene önce ABD den M1 Almanyadan hibe Leo gözlüyorduk. Þimdi kendi Tankımızın ne zaman geçit töreninde görebilirizin hesabını yapıyoruz. Demek ki hayaller gerceğe dönüşebiliyor. Çok şükür. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Kimsenin hayaline yumurta kirmak istemem AMA...

Yarin abd'den bir heyet gelse tank basina 100k $ ile 1000 m1 teklif etse, Bu proje ot olur. Yumurta kapiya o derece dayandi! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Sanırım son zamanlarda Altay'ın ete kemiğe büründüğünü en çok içimizde hissettiren fotoğrafı bu oldu,genellememek daha doğru tabi en azından benim için öyle Mesajı Paylaş

ALTAy gittikçe Fotoğrafta görülen atası XK-2'ye benziyor bence. Mesajı Paylaş

Projenin başlarında leopard tanklarına benzer diye umuyordum....... Mesajı Paylaş

Altayın gövdesinin arkasında, yanda bulunan üç dikdörtgen prizması parçanın ne olduğunu söyleyebilecek olan var mı? Mesajı Paylaş

SKYWOLF O Dikdörtgen prizmaları Motoru yanlardan gelebilecek tehlikeye karşı koruyacak Zırh Bilirsinli Motorun hacmi çok fazla olduğu için motor Bölümü'ne fazla Zırh konulamıyor bi Yüzden böyle bir yönteme başvurulmuştur Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz