ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Anlamadım ne demek istiyorsun ? Mesajı Paylaş

Oncelikle herkese merhabalar.
Cok uzun süredir severek takip ettigim bir sitedir uye olmak bu gunlere nasipmis.

Arkadaslar altay tanki kule yan ve on kesimdeki menteseli ve asma kilitli bolmeler nedir. Ornegi var midir? Ayrica bolmelerin estetik gorunumu hos olsa da duvari ince, mentese ve kilitleri
cok zayif duruyor. Ne dersiniz?
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kemankeş - 16 Mayıs 2015, 22:35:27
Oncelikle herkese merhabalar.
Cok uzun süredir severek takip ettigim bir sitedir uye olmak bu gunlere nasipmis.

Arkadaslar altay tanki kule yan ve on kesimdeki menteseli ve asma kilitli bolmeler nedir. Ornegi var midir? Ayrica bolmelerin estetik gorunumu hos olsa da duvari ince, mentese ve kilitleri cok zayif duruyor. Ne dersiniz?

Hoşgeldiniz,
Bahsettiğiniz bölgeler zırhın dış yüzünde yer alan ve genellikle avadanlık olarak kullanılan yerler.Bu nedenle menteşeli kilitleme sistemleri ile tutturulmaları yeterli oluyor.Diğer birçok tankta da aynı şekilde bölmeler var,bazılarında yerleri farklı ancak Altay'ınkine ençok benzeyen Fransızların Leclerc tankı,aşağıdaki resimlerde net olarak görebilirsiniz...

Bu sorunuzla ilgili olarak şöyle bir bilgilendirme yapılmış başka bir forumda,açıklayıcı olması bakımından buraya ekliyorum.

Blue -Stowage compartments
Red - Sensor suite
Green - Turret armor

Sanırım yeterinde açıklayıcı olmuştur.
Mesajı Paylaş

Akkor ile bazı testler yapılmış bu ve testlerde M-72 LAV tanksavarından ateşlenen eşekarısı roketi vurulmuş.

Mesajı Paylaş

teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için Mesajı Paylaş

altaya şu tarz drone'lar eklenebilir düşüncesindeyim durumsal farkındalık açısından, aracı takip yeteneği hoşuma gitti doğrusu.

Mesajı Paylaş

yük taşıyan kemiklerin üzerindeki kıkırdak mikroyapısı;

16 nolu imaja dikkat lüfen;

http://www.easynotecards.com/notecard_set/21202

kompozit zırh konusunda yardımcı olabilir diye düşündüm, resmin kendisini yapıştırmayı beceremedim :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kemankeş - 27 Mayıs 2015, 20:14:17
yük taşıyan kemiklerin üzerindeki kıkırdak mikroyapısı;

16 nolu imaja dikkat lüfen;

http://www.easynotecards.com/notecard_set/21202

kompozit zırh konusunda yardımcı olabilir diye düşündüm, resmin kendisini yapıştırmayı beceremedim :)
Ben göremedim nasıl bişeydi...

Bumu? Mesajı Paylaş

16 nolu bölüm; linke tıklayıp aşağı inerseniz orda resmi büyütme imkanınız da var
imajı resim ekle seçeneğinden ekleyemedim malesef Mesajı Paylaş

yani

dış

bilmem anlatabildim mi  ;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz