ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Alıntı yapılan: Afşar1 - 27 Ocak 2020, 09:34:54
Motor işi tamam diye tamamen dedikodudan oluşan bazı yazılar ve tweetler gördüm lakin allah bilir.

O yazıları yazanlar haklı çıkabilirler!
Her şey olabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Ocak 2020, 09:41:23
Alıntı yapılan: Afşar1 - 27 Ocak 2020, 09:34:54
Motor işi tamam diye tamamen dedikodudan oluşan bazı yazılar ve tweetler gördüm lakin allah bilir.

O yazıları yazanlar haklı çıkabilirler!
Her şey olabilir.

Umarım artık çözeriz bu meseleyi. Altayların şöyle yaylana yaylana gelinlik kız gibi geldiklerini görmeyi çok istiyorum.

Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Ocak 2020, 21:25:38
Alıntı yapılan: Hyperspace - 25 Ocak 2020, 21:23:24
https://twitter.com/TayfunErdil/status/1221040602931920898?s=20
Altay Tankı motoru konusunda MTU motora izin çıkmış hayırlı olsun.Tayfun Bey pek yanılmaz bu konularda.Ayna işe yaramış anlaşılan :)

Bu konu önceki sayfada geçti gitti.  ;D ;D

Evet hocam gördüm sonradan ama Tayfun Bey gerçekten güvenilir bir kaynaktır onu demek istedim ben de ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hyperspace - 27 Ocak 2020, 12:06:34
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Ocak 2020, 21:25:38
Alıntı yapılan: Hyperspace - 25 Ocak 2020, 21:23:24
https://twitter.com/TayfunErdil/status/1221040602931920898?s=20
Altay Tankı motoru konusunda MTU motora izin çıkmış hayırlı olsun.Tayfun Bey pek yanılmaz bu konularda.Ayna işe yaramış anlaşılan :)

Bu konu önceki sayfada geçti gitti.  ;D ;D

Evet hocam gördüm sonradan ama Tayfun Bey gerçekten güvenilir bir kaynaktır onu demek istedim ben de ;D

Böyle, yüzleri gülerken görünce sanki motor işi de tamam gibi geliyor insana.
İnşallah tamamdır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ahaha sahte gülüşler değilse bunlar motor işi büyük ölçüde tamamdır ama karşılığında biz ne verdik o da önemli ;) Mesajı Paylaş

İnşallah ''Almanya' da ki sığınmacıları Türkiye' ye kabul et, karşılığında tank motorunu verelim'' şeklinde bir anlaşma yapmamışlardır. Aksi taktirde Türkiye' yi tank motoru bile kurtaramaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hyperspace - 27 Ocak 2020, 12:30:16
Ahaha sahte gülüşler değilse bunlar motor işi büyük ölçüde tamamdır ama karşılığında biz ne verdik o da önemli ;)

E ayna vermişiz ya işte.  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Partikül - 27 Ocak 2020, 13:10:33
İnşallah ''Almanya' da ki sığınmacıları Türkiye' ye kabul et, karşılığında tank motorunu verelim'' şeklinde bir anlaşma yapmamışlardır. Aksi taktirde Türkiye' yi tank motoru bile kurtaramaz.

Sığınmacı transferi ile tank motoru işi hallolsaydı bizimkiler 2 yıl önce kabul ederdi... Mesajı Paylaş

Altay projesinin  motorunu Merkele  endeksleme hayali dahi kusura bakmayin  bu projede ne kadar bagimli oldugumuzun ve  acizligimizi sergilemiyormu? " Darilma yok bu gercek"

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: metin62 - 27 Ocak 2020, 15:00:51
Altay projesinin  motorunu Merkele  endeksleme hayali dahi kusura bakmayin  bu projede ne kadar bagimli oldugumuzun ve  acizligimizi sergilemiyormu? " Darilma yok bu gercek"

Acizliğimizden çok ihmalkarlık ağır basıyor. MTU tedariğin ile paralel özgün motor tasarımı başlatılsaydı belki üretim sorunu yaşamayacaktık. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz