ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 09 Ağustos 2020, 12:28:42Bak bizde 1600 shp helikopter motoru yapıyoruz ama 1000 hp turbodizel motor bile yapamıyoruz. Pd-220 bile modifiyeli mercedes motoru.

Helikopter motorunun olup olmadığı daha kesin değil. Seri üretimde prototipteki kalite yakalanabilirse, "oldu bu iş" diyebiliriz.

1200 HP dizel test ediliyor. 1600 HP de yolda. Ama yine aynı şekilde, seri üretimlerdeki kalite sonucu tayin eder. Bakınız: MPT-76

PD-220 benim bildiğim Fiat motoru temelli, Mercedes değil. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 12 Ağustos 2020, 14:40:28
Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 09 Ağustos 2020, 12:28:42Bak bizde 1600 shp helikopter motoru yapıyoruz ama 1000 hp turbodizel motor bile yapamıyoruz. Pd-220 bile modifiyeli mercedes motoru.

Helikopter motorunun olup olmadığı daha kesin değil. Seri üretimde prototipteki kalite yakalanabilirse, "oldu bu iş" diyebiliriz.

1200 HP dizel test ediliyor. 1600 HP de yolda. Ama yine aynı şekilde, seri üretimlerdeki kalite sonucu tayin eder. Bakınız: MPT-76

PD-220 benim bildiğim Fiat motoru temelli, Mercedes değil.

Kim test ediyor? Mensei ne? Ozelden de yazabilirsiniz. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Niye özelden ? Biz öğrenmeyelim mi?
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 17:07:59
Niye özelden ? Biz öğrenmeyelim mi?

Özel den "de"...

Ogrenmek istiyorsaniz yazarina ozel mesaj atin. Benlik birsey degil.

Not: Hazir konusu acilmisken bana garezi olan bir uyenin her gun "begenmedim" butonuna basmasiyla olusan su -139'luk bakiyeyi bir sifirlayalim forumdaslar! Mesajı Paylaş

" 1200hp motorumuz test ediliyor" demişsiniz.
Sayın Merzifonlu , acaba bu motorun menşei nedir?
Test performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca yolda dediğiniz 1600hp motor , 1200hp'lik motorun revize edilmiş hali mi yoksa tamamen farklı bir motor mu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 18:43:17

Ayrıca yolda dediğiniz 1600hp motor , 1200hp'lik motorun revize edilmiş hali mi yoksa tamamen farklı bir motor mu?

Birde sanki 1200 hp'lik motora sanki tren güç grubu olarak söylendi. Bir tank motoru olmaya boyut ve dayanım olarak uygunmu bilinmez. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 12 Ağustos 2020, 19:10:39
Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 18:43:17

Ayrıca yolda dediğiniz 1600hp motor , 1200hp'lik motorun revize edilmiş hali mi yoksa tamamen farklı bir motor mu?

Birde sanki 1200 hp'lik motora sanki tren güç grubu olarak söylendi. Bir tank motoru olmaya boyut ve dayanım olarak uygunmu bilinmez.

Yahu tank motoru falan yok ortada. Bir 3 sene de tumosan gibi bunlari bekleriz.

Not: Sadece 3 begeni geldi. Haydi forumdaslar! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 12 Ağustos 2020, 20:22:12Yahu tank motoru falan yok ortada. Bir 3 sene de tumosan gibi bunlari bekleriz.

5 Yıl diyelim en iyisi. Mesajı Paylaş

Zirfak hocam yazı İngilizce. Kısaca henüz hibrit tank batayası ağır ve kullanılabilir değil mi demek istemiş.? Kısaca ne demek istemiş? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz