ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Alıntı yapılan: Tamburalı Hasan - 13 Ağustos 2024, 12:01:01
https://x.com/ogzhn_uyg/status/1822534119219179790

Tweet'te bir yanlış anlaşılmaya yol açıcak ibare var

3.satırda  roketsan zırhları için hangi cins olduğu belirtilmeden hem sabot (apfsds) ve tandem başlıklı füzeler denmiş ve ikisine karşı koruma denmiş
Acaba reaktif zırh mı hem sabot'a hem heat mühimmatlara karşı koruma sağlıyor yoksa kompozit zırh mı?

Çünkü resimde hem Era hemde kompozit zırh blokları gösteriliyor

Genelde era'larda heat mermileri için kullanılır

Ruslardaki era'lar ise hem sabot hem heat'lar için Mesajı Paylaş

Bazı bölümleri afaki ve yanıltıcı Mesajı Paylaş

Piyasadaki en iyi zırhı üretiyoruz, bizden başka kullanan yok. Bu sosyal medya şaklabanlıkları hiç bitmiyor.

M60T, sadece ERA zırh kullanırken, Altay'da hem ERA hem de kompozit zırh kullanılacak gibi görünüyor. Leo2'de kompozit kullanıldı. M60A3 modernizasyonu da büyük ihtimal ile sadece ERA ile olacak. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kabardey - 16 Ağustos 2024, 15:42:15
Piyasadaki en iyi zırhı üretiyoruz, bizden başka kullanan yok. Bu sosyal medya şaklabanlıkları hiç bitmiyor.

M60T, sadece ERA zırh kullanırken, Altay'da hem ERA hem de kompozit zırh kullanılacak gibi görünüyor. Leo2'de kompozit kullanıldı. M60A3 modernizasyonu da büyük ihtimal ile sadece ERA ile olacak.
+1
İnsanı sosyal medyadan soğutuyorlar. Her şeyin en iyisini, misallerinden daha iyisini yapa yapa bitiremedik.
Bırakın, buna başkası karar versin. Siz değerleri verin; biz bunu hedefliyoruz deyin. Yeter!
Dediğiniz gibi passive RHA panellerinin üzerine ERA geçiriliyor, görünüşe göre. Sabra modernizasyonu da böyle yapılmıştı diye anımsıyorum. Mesajı Paylaş

Selamlar,
Bazı gelişmelere bakınca, "Kuvvete Tankı vermek istemiyorlar mı" gibi düşüncelere kapılabilir insan. Mesajı Paylaş

Bazı gelişmelerden kastınız yoksa bürokrasimiz veyahut son kullanıcı merci;

Altay'ı daha doğrusu G.Kore motorlu Altay'ı testlerden geçemeyecek istek ve şartnamelerde mı bulunuyor.

Merak ettim bahsettiğiniz gelişmelerin detaylarını Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DoganTuran - 21 Ağustos 2024, 02:54:58
Selamlar,
Bazı gelişmelere bakınca, "Kuvvete Tankı vermek istemiyorlar mı" gibi düşüncelere kapılabilir insan.

Kimleri görüyoruz. Aramıza tekrar hoşgeldiniz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 21 Ağustos 2024, 11:23:29
Merak ettim bahsettiğiniz gelişmelerin detaylarını

+1. Neymiş bu gelişmeler, ben de merak ettim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz