ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Benimde Altay ile ilgili açıklama yapan yetkililere bakış açım aşağıda belirttiğim gibi

http://youtu.be/ulncsMqlDQY?si=sZ2oJfof2qK6r6wy

Yanlış oldu düzelttim Mesajı Paylaş

Katar'ın 100 Adet Altay sipariş ettiğine dair iddialar var. Mesajı Paylaş

Aslında biz Katar a Altay sipariş ediyoruz. Fabrikanın yarısı onların Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Archangel99 - 11 Aralık 2024, 20:01:27Katar'ın 100 Adet Altay sipariş ettiğine dair iddialar var.

Yılık o vakti yine mi geldi. ;D Mesajı Paylaş

Koreden gelecek 85 motorun tamamı teslim edilmiş. Mesajı Paylaş

Daha önceden duymuştum. Güzel haber. En azından 2 tabur Altay hizmete girebilir demek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sahin1 - 18 Aralık 2024, 20:59:41Daha önceden duymuştum. Güzel haber. En azından 2 tabur Altay hizmete girebilir demek.

Tabi fabrika kurulabilirse... Mesajı Paylaş

Daha fabrika kurulmadı mı ?

Ya da en azından temeli hazır mı ?
Mesajı Paylaş

http://youtu.be/vrRJReUKE1M?si=hSnM8z0PMee7hcuy

Altay Tankı için ilk teslimat 30 ağustos veya 29 ekim şeklinde düşünülüyormuş Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 18 Aralık 2024, 23:55:45Daha fabrika kurulmadı mı ?

Ya da en azından temeli hazır mı ?

Bir bina yapılıyor ama ne seviyede bilmiyorum. 2025'de açılışı yapılacağına göre en azından kaba inşaatın bitmiş olması lazım. İçinin donatılması seri üretimin başlaması ne kadar sürecek göreceğiz. Tabi bu sefer olursa... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz