ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

Denizci16 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Yunanistan şuan savaş filan düşünemez. Ancak kendi vatandaşlarının gazını almak için Türkiye korkusu salabilir. Onun dışında o tankları yürütsün bakalım. Açtıkları hendekten nasıl geçirecekler? Benzin alacak paraları varmıymış? Mesajı Paylaş

-The truth is out there

Türkiyenin trakya sınırlarından herhangi bir taruz için elverişli degil savunmak için mayın,tanksavar silahları bile yeterli eğer taruz edeceksen aynı şey karşı tarafada avantaj sonuçta tank savaşı yapılacak bir cephe asla olmaz işin içine başkaları girersede onlar Çanakkale savaşlarını iyi bilirler biz unutsakta onlar asla unutmazlar.... Mesajı Paylaş

Testler tam gaz devam ediyor anlaşılan,maşallah Allah nazardan saklasın güzel pozlar. Mesajı Paylaş

Güzel. Sonunda tankımızı hareket halinde göre biliyoruz. Aslında kameramı alıp fabrikanın yanındaki okulun üst katına mevzilensem epey görüntü alabilirim herhalde.  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

bakin ve :) kararinizi verin :))

saygilar Mesajı Paylaş

Beyler sizce bu tankin yuksekligi biraz fazla degil mi? Mesajı Paylaş

Değil,

ALTAY

Specifications
Weight   55 tonnes (61 short tons; 54 long tons) (est.)[2].
Length   7.5 m (hull), 10.3 m (gun forward)
Width       3.6 m
Height   2.4 m
Crew   4 (commander, gunner, loader, driver) Armor   Under development
Main armament   MKEK 120 mm 55 caliber smoothbore gun[3]
Secondary armament   1 x Aselsan STAMP/II stabilized remote controlled turret
1 x 12.7 mm heavy machine gun
Engine   Multi-fuel
1500 hp (MTU)-1800 hp (indigenous under development)
Suspension   Hydropneumatic
Operational range   430 km
Speed   70 km/h (43 mph) max.

LEO2A6

M1A2 Abrams

Specifications
Weight   67.6 short tons (60.4 long tons; 61.3 t)
Length   Gun forward: 32.04 ft (9.77 m)[4]
Hull length: 26.02 ft (7.93 m)
Width   12 ft (3.66 m)[4]
Height   8 ft (2.44 m)[4]
Crew   4 (commander, gunner, loader, driver) Mesajı Paylaş

Alçak süliet bir tankın vurulma olsılığını azalttığı için daha iyi. Leopard bu açıdan çok iyi... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Kasım 2012, 16:54:19
Alçak süliet bir tankın vurulma olsılığını azalttığı için daha iyi. Leopard bu açıdan çok iyi...

tamamda skywolf burada yuksekligi en fazla leopard tanki

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz