ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Orko_8 in sitesinden,Otokar 1.Kara Sistemleri Semineri Altay sunumu.

*120 mm top ile;

3km mezil  = Kimyasal ve kinetik enerjili mühimmatlarla
   8km menzil = Lazer güdümlü mühimmatla

*Zırh;kompozit + reaktif zırh.

*2012 sonuna kadar 3000 km test sürüşü.

*FTR prototipi ile Aralık 2012 başında atış testleri

*2013 yılına MTR prototip testleri tamamlanacak FTR testleri son aşamaya gelecek,ayrıca 2013 te iki adet yeni prototip üretilecek.

Mesajı Paylaş

8km menzilli lazer güdümlü mühimmat cirit mi? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Hayır,cirit 70 mm burada bahsedilen LAHAT benzeri namludan ateşlenebilen bir mühimmat.Ama kim yapacak nasıl bir şey belli değil henüz,sanırım Roketsan'a havale bir iş olacak buda. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 29 Kasım 2012, 03:06:56
Orko_8 in sitesinden,Otokar 1.Kara Sistemleri Semineri Altay sunumu.

*120 mm top ile;

3km mezil  = Kimyasal ve kinetik enerjili mühimmatlarla
   8km menzil = Lazer güdümlü mühimmatla

*Zırh;kompozit + reaktif zırh.

*2012 sonuna kadar 3000 km test sürüşü.

*FTR prototipi ile Aralık 2012 başında atış testleri

*2013 yılına MTR prototip testleri tamamlanacak FTR testleri son aşamaya gelecek,ayrıca 2013 te iki adet yeni prototip üretilecek.

Bu  kadar  erken mi?    helal olsun. Mesajı Paylaş

Kimyasal veya kinetik enerji mühimmatı ile 3000 m menzil bence az çünkü abrahamslar ve challenger'lar 5000 m ye isabetli atış yapabiliyor. Ayrıca tank yüksek olmuş ve taretin ön kısmında da 60 derecelik tek eğim kullanmak yerine ters açılı çift yönlü eğim yapmışlar ki bence bu da hatalı, israilin merkavalarının tareti gayet mükemmel; sadece abrahamslarla leoparları melezlemekle bu iş olmaz. Bence otokar sınıfta kaldı çünkü özgün bi tasarım yapmamışlar hatta tasarım konusunda kafa bile yormamışlar bence. Abrahamsla, leoparı melezlemişler ortaya bu tank çıkmış ki bence aceleyle yapılmış bi tasarım.
Koç'a tank yaptırırsan piyasaya böyle bişey çıkması da gayet normal; dünya tanklarının anadolu :-))
Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bencede bu Tankin üzerinde en az atak kadar bile özgün calisilmamis ve melez birsey cikmis orataya. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

baskan saka yapıyorum,
Dogudan batiya isim gecerken ses degisimi olurya hani ornegin

Abraham = ibrahim
benjamin = bunyamin
hermes = idris

arkadas yazinca Abrahams oradan aklima geldi Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz