ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

İhtiyaç olursa kuleye lançer koymak zor olmaz herhalde ama bence gerekli değil Mesajı Paylaş

Ben gerekli olduğunu düşünüyorum çümkü daha uzun mesafeden düşman zırhlı aracını vurabilir. Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Altay için namludan fırlatılabilen Güdümlü Füze projelerimiz var.. Keza mühimmat olarakda öyle.. 120mm Laser Guided Ammunition vs. gibi. Mesajı Paylaş

O fotoğrafa sorun yok demissiniz ama size bir soru sormak istiyorum.

Gördüğünüz havalandırma mazgalına mermi gelse tankı havaya uçuramazmı. Orayı nasıl zırhlamayı planlıyolar. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Mesajı Paylaş
Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkûmdurlar. Mustafa Kemal ATATÜRK

Alıntı yapılan: TAHRIBAT - 27 Mart 2014, 00:28:23

Gördüğünüz havalandırma mazgalına mermi gelse tankı havaya uçuramazmı. Orayı nasıl zırhlamayı planlıyolar. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
O havalandirma mazgali sanirim kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer kısaca KBRN koruma sistemin basinc sibobu (over pressure vent). Disaridan iceriye gaz sizmasi olmasin diye tankin icerisindeki basinc dis basinctan yuksek tutulur (ucaklardaki kabin basincina benzer) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 27 Mart 2014, 01:06:34
Alıntı yapılan: TAHRIBAT - 27 Mart 2014, 00:28:23

Gördüğünüz havalandırma mazgalına mermi gelse tankı havaya uçuramazmı. Orayı nasıl zırhlamayı planlıyolar. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
O havalandirma mazgali sanirim kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer kısaca KBRN koruma sistemin basinc sibobu (over pressure vent). Disaridan iceriye gaz sizmasi olmasin diye tankin icerisindeki basinc dis basinctan yuksek tutulur (ucaklardaki kabin basincina benzer)

O havalandırma tank için bir dezavantaj değilmi ben diğer tanklarda bu şekilde bir havalandırma görmedim. En azından üstte olabilirdi. Oranın güvenliği nasıl sağlanıyor gerçekten merak içindeyim. Mesajı Paylaş
Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkûmdurlar. Mustafa Kemal ATATÜRK

Sorduğun sorunun cevabı çok basit. Þekil üzerinden anlatmam çok kolay olurdu. O mazgalın havalandırması direk içeri devam etmiyordur. Bir sürü kıvrımdan geçiyordur ve hiç bir mermi kıvrım takip edemez. Düz bir çizgiden gelen mühimmat havalandırmanın hemen arkasındaki zırha çarpacaktır. Mesajı Paylaş

Sorun olmaz. O havalandırma Xaero'nun belirttiği gibi bir sistemin de olabilir, yardımcı güç ünitesinin soğutulması için de olabilir. Zırhın üzerine yerleşirilmiş bir sistem. Altına değil! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Haklısınız benimde tahminim bu şekilde diğer forumlarda bu kısım üzerinden ağır eleştirilere uğramış tank, burda sizden yorum almak istedim. Mesajı Paylaş

altay a diğer ülkelerden talep varmı birde ne zaman seri üretime geçecek Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz