ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Anlasildi, kardesimiz bugun haplarini icmemis :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 16 Ağustos 2016, 16:28:24
Anlasildi, kardesimiz bugun haplarini icmemis :)

Benimle Alay etmeyin. Kendi düsen aglamazmis. Güzel bir atasözü. Sizleri Allaha havale ediyorum. Mesajı Paylaş

SAYIN UÇANKURT, Bugün sitenize üye oldum. İki yıldan fazla bir süredir takip ediyorum ve paylaşımlarınızı beğeniyorum.Yalnız son birkaç gündür gördüğüm Þehidimiz, milletimize mal olmuş bir kahramanın profil resminin arkasına sığınarak hükümete ve devlete hakaret eden ve bazı kişileri küçümseyici açıklamaları bulunan  şahısa ciddi anlamda canım sıkıldı.Herhalde şehidin arkasına saklanarak saçma sapan ve hakeretamiz yorumlarını milletin yutmasını bekliyor ve kendisini ciddi anlamda uyanık sanıyor.Þimdi benim bir uyarım olacak size; site yöneticisi olarak bu şahısla ilgili gerekli önlemlerinizi birkaç gün içerisinde alacağınızı düşünüyorum aksi takdirde emniyet genel müdürlüğü siber suçlar daire başkanlığına  o şahsın paylaşmış olduğu ilgili dosyayı ki ben onu bilgisayarıma indirdim(artık silinmesinin bir anlamı yok) ileteceğim. BU İLK VE SON MESAJIMDIR BİLGİNİZE! Mesajı Paylaş

Hapını almamış başka bir çeşit daha Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: KARATUĞ - 16 Ağustos 2016, 19:23:18
SAYIN UÇANKURT, Bugün sitenize üye oldum. İki yıldan fazla bir süredir takip ediyorum ve paylaşımlarınızı beğeniyorum.Yalnız son birkaç gündür gördüğüm Þehidimiz, milletimize mal olmuş bir kahramanın profil resminin arkasına sığınarak hükümete ve devlete hakaret eden ve bazı kişileri küçümseyici açıklamaları bulunan  şahısa ciddi anlamda canım sıkıldı.Herhalde şehidin arkasına saklanarak saçma sapan ve hakeretamiz yorumlarını milletin yutmasını bekliyor ve kendisini ciddi anlamda uyanık sanıyor.Þimdi benim bir uyarım olacak size; site yöneticisi olarak bu şahısla ilgili gerekli önlemlerinizi birkaç gün içerisinde alacağınızı düşünüyorum aksi takdirde emniyet genel müdürlüğü siber suçlar daire başkanlığına  o şahsın paylaşmış olduğu ilgili dosyayı ki ben onu bilgisayarıma indirdim(artık silinmesinin bir anlamı yok) ileteceğim. BU İLK VE SON MESAJIMDIR BİLGİNİZE!

Sayın Karatuğ,

Kendisine gerekli uyarıların yapıldığının farkındasınızdır. Uygunsuz iletileri de her zaman olduğu gibi gerekirse yargıya delil olarak sunulmak üzere gereksiz iletilr ve konular bölümüne taşınacaktır. Ancak biraz zaman alacak! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Gerci moturu o kadar buyuk sorun yapan arkadas banlanmis ama ornek olsun diye Ukraina Malyshev urunlerini gostereyim. Bir MTU kalitesinde olmayabilir ama alternatifsiz degiliz.

Mesajı Paylaş

Rusyayla tekrar yakınlaşma sonrası Ukrayna ilişkileri nasıl gelişir kafamda soru işaretleri var... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 17 Ağustos 2016, 13:50:23
Rusyayla tekrar yakınlaşma sonrası Ukrayna ilişkileri nasıl gelişir kafamda soru işaretleri var...

Rusya ayri, Ukrayna ayri.
Rusya bizimle iliskileri oldugu icin baska ulkelerle iliskilerini mi kesmis, biz kesmek zorundamiyiz? Mesajı Paylaş

Ukrayna motorları yüksek rakımda sıkıntı yaratıyormuş. Mesajı Paylaş
beğen

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz