ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Reaktif zırh demişken tankın yanlarındaki o sıra sıra boncuk gibi şeyler reaktif zırh ların bağlantı vidaları. Mesajı Paylaş
beğen

Sanirim yeni arayislar var. Mesajı Paylaş

Bu tür namludan atılan mühimmatlar itkisiz oluyor dimi. Mesajı Paylaş
beğen

Hayır bunlar bildiğiniz roket motorlu ve IR güdümlü tanksavar füzeler.En bilineni İsrail üretimi Lahat,12,5 kg ve 97,5 cm boyutlarında bir füze.105mm ve 120 mm lik tank namluları ile hafif helikopterlerden de kullanılabiliyor.Benzer bir ürün geliştime projemiz devam ediyor,aşağıdaki resimde gösterilen ve Bozok-ER olarak adlandırılan mühimmatın isimlendirmesinin bir fanboy işi olduğuna inanıyorum,resmi değil yani,benim tahminim meşhur adı var sanı yok Karaok füzesinin bu mühimmat olabileceği yönünde.

http://www.army-technology.com/projects/laser-homing-attack-missile/ Mesajı Paylaş

Milli savunma bakanı konuştu cnn de Altay 2018 de de envanterini olmayacak.2021 e ertelendi sahaya çıkması.Ne diyeyim bilmiyorum.Biz bu gidişle zor görürüz Altay sahada. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Real Stryker - 03 Ekim 2016, 00:38:52
Milli savunma bakanı konuştu cnn de Altay 2018 de de envanterini olmayacak.2021 e ertelendi sahaya çıkması.Ne diyeyim bilmiyorum.Biz bu gidişle zor görürüz Altay sahada.

Bu Otokar'ın son teklifinin de kabul edilmediği anlamına mı geliyor? Mesajı Paylaş

Hiç yapmasınlar o zaman 2021 ne yahu sen 2021 dediysen o daha da ertelenir 2023-2025 filan olur zaten malum adettendir.Altay'ın geleceğin tanklarındaki yeri şuan bile tartışmalıyken o zamana bu tank tek kelimeyle demode olur birde ihracattan bahsediyorlardı unutun artık!

Bu kadar yıl beklediğimize yazık emeğe,paraya yazık...lanet olsun!

Birde 10 yılda savaş uçağı tasarlayıp seri üretimle üreteceğimize inanan arkadaşlarımız vardı sen daha hazır elindeki tankı bile 6 yıl belkide 10 yıl'da seri üretime sokamıyorsun. Mesajı Paylaş

CNNTURK raportajini seyrettim, oyle ertelendi diye birsey duymadim. Nerede soyledi, var mi bir link? Mesajı Paylaş

Sayın (MSB) bakanı izlemiştim Savunma sanayi konusuna konusuna pek hakim olmadığını düşünüyorum,  savunma sanayi alt yapısından gelmemiş biri.  Bu yüzden bakanın açıklamaları eksik kalıyor.

Fikri ışığın ropertaj videosu
http://www.cnnturk.com/tv-cnn-turk/programlar/hakan-celik-ile-hafta-sonu/milli-savunma-bakani-fikri-isik
Mesajı Paylaş

Kesinlikle bende katılıyorum. Savunma sanayi alanında yeterli bilgisi yok bence. İsmail Demir'in bilgilendirmesi ile hareket ediyordur. Bi Twitter adresine baktım. Savunma bakanı mı yoksa başka birşey mi anlamadım  :( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz