ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

100 tank olmazdi ama bi 20 tane falan olsa sahada denerdik örnek olarak Atak sahada hem savaş tecrübesi kazanıyor  hemde satış yaparken reklam yapmak için şansımız var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Muzoo77 - 17 Şubat 2018, 16:23:30
100 tank olmazdi ama bi 20 tane falan olsa sahada denerdik örnek olarak Atak sahada hem savaş tecrübesi kazanıyor  hemde satış yaparken reklam yapmak için şansımız var.
Katiliyorum Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Güç gurubu olayını çözmeden altay imalatıni nasil yapacaz.Alman MTU+RENK Güç grubuyla anlasarak yola çıksak Almanlar M60T lerde Almanyaya onarıma giden transmisyonlara örtülü anbargo uyguladılar.ALmanların canı sıkıldımı yine örtülü anbargo uygularlar.Yerli güç grubunu çözmeden bağımsız tank yapmak bizim için sorun olacak. Mesajı Paylaş

Bizim çözüm sürecinde başta almanya olmak üzere avrupa ile aramız çok iyiydi o zaman bu motor işini çok kolay hallederdik ama fırsatı değerlendiremedik. Mesajı Paylaş

Þahsi fikrim yapılacak güc grubunda elektronik simtemler mümkün olduğunca az olmalı.Neden derseniz ;Fırat kalkanı harekatından sonra çok fazla élektronik kart arızası ile karşılaşıldı ve onarıma Almanya ya gönderili ve yine Almanın eline , keyfine kaldık. M60T  Güç grubu CLK serisi mersedes gibi ancak tanklar dağ , tepe , çamur ve savaşta kullanılıyor bize biraz elektronik traktör lazım.
Mesajı Paylaş

Þu almanya, almanlar, alman lakırdılarını sözlüğümüzden kaldıralım arkadaşlar. Yok öyle bir ülke artık. Diğer seçenekleri değerlendirelim. Rusya'nın kucağına oturmadan bi zahmet! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Haklısın sonuna kadar katılıyorum dostum ancak; bizi yöneten karar vericiler Almayaya gidip geliyorlar habire onlarla bir şekilde anlaşıyorlar.Bizde Almanya, Almanlar demek zorunda kalıyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 17 Şubat 2018, 19:00:19
Þu almanya, almanlar, alman lakırdılarını sözlüğümüzden kaldıralım arkadaşlar. Yok öyle bir ülke artık. Diğer seçenekleri değerlendirelim. Rusya'nın kucağına oturmadan bi zahmet!
Alıntı yapılan: spear - 17 Şubat 2018, 19:10:11
Haklısın sonuna kadar katılıyorum dostum ancak; bizi yöneten karar vericiler Almayaya gidip geliyorlar habire onlarla bir şekilde anlaşıyorlar.Bizde Almanya, Almanlar demek zorunda kalıyoruz.
Benim çözümüm Kore,Ukrayna gibi ülkelerle ortaklaşıp herkezin çıkarına olan konsorsiyumlar kurabiliriz ve şuanki konjonktürde buna uygun.Sonuç olarak herkez kazanır illede birilerine muhtaç olmayıp düşük maliyete kaliteli ürünler çıkar bu ürünleride satarak kar sağlayabilirz olmadı katar gibi ülkelerle anlaşıp finansman yaptırıp maliyetide düşürebilirz. Mesajı Paylaş

Batı Tipi Tank Konsepti sizce bizim ülkemizin Askeri Doktrini, Sosyo- ekonomik, Jeopolitik ve Coğrafi özelliklerine uyuyormu ? Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: UYVAR - 17 Şubat 2018, 19:00:19
Þu almanya, almanlar, alman lakırdılarını sözlüğümüzden kaldıralım arkadaşlar. Yok öyle bir ülke artık. Diğer seçenekleri değerlendirelim. Rusya'nın kucağına oturmadan bi zahmet!
Almanya bizim en fazla ihracat yaptığımız ülke... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz