ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Hayırlı olsun o zaman. 2022 yılında 25 tankımız olur. Mesajı Paylaş

BMC daha doğru düzgün uzmanı olduğu konu olan kamyon yapamıyor tank işine giriyor buda ayrı bir saçmalık. Beşiktaş'ı batıran Demirören'in TFF başkanı olması neyse BMCnin Altay tankına girmesi yada almasida benim için odur. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Teşvikten faydalanılacak projeler arasında Tank projesi göremedim .Zırhlı araç ,Motor vs mevcut bundan dolayı mı BMC ihaleyi kazanan olduğunu anladınız? 

Açıkcası ben bu kadar sürüncemede kalan Altay tank ihalesini kazananı  daha net olarak açıklanmasını beklerdim. '' belki net ama ben anlayamadım''

Mesajı Paylaş

İhale BMC 'nin olduğunu ben tam olarak çıkartmıyorum.

Teşvik belki "seninde işin görülsün " olabilir. Altay projesinde en hazırlıklı Otokar olduğunu bilmeyen kalmadı. Mesajı Paylaş

BMC'nin motor işi var bir de... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: serkan - 10 Nisan 2018, 04:20:22
Teşvik listesi bu. Bir kaç firma haricindeki firmalara bir iki milyon dolarcık verilmiş ama rakam bir milyon küsüratı şöyle yazılmı 1.526 yazılmış. altında BMC ye bakıyorsun 429 yazıyor. 100 kişi okusa en az teşviği BMC aldı zanneder. Size burada soruyorum 1.526 mı büyüktür 429 mu ? Bunu bile bilerek yapmadılarsa ne olayım. Hatta Cumhuriyet gazetesi yandaşa diye haber yaparken bile bunu fark etmemiş bakın ne yazmış.

Alıntı YapBMC 1.9 milyar liralık yatırım projesine destek alırken, Vestel, Tosyalı ve SASA 28'er milyar liralık teşviklerin sahibi oldu.

Cumhurşyete bak güya eleştiri yazacak BMC 1,9 almış öbürleri 28 er milyar almış halbuki 28 milyon milyar değil. Her yerde bir milyonlar noktadan sonra üç basamak küsüratlı yazılmış bakıyorsun bir milyon alan binli rakam BMC yüzlü rakam görülüyor. Adım gibi eminim bunu biri düşünerek yaptı orada Cumhuriyet gazetesi bile yutmuş helal olsun
Þu tabloya bakın en az teşviği BMC almış gibi görünmüyormu. 

Vestel batarya üretecek 28 alıyor BMC 1900 alıyor. BMC ye lazer topuda koymuşlar babababa

birader matamatik bilgini bi gözden geçir bence  ordaki rakamları okuyamıyorsun çünkü. yukarıda yazan birimle altta yazan rakamlar açıklama gerektirmiyor. 1.526 diye yazılan milyar ifadesi için 429 yazan ise milyon.bunu dahi açıklama ihtiyacı duyacaksa bu hükümetin bayaa işi var demektir.cumhuriyet bile anlamışta sen anlayamamısşsın işte sorunda burda Mesajı Paylaş

kendi hatasından muhaleflik devşirmek ve bunu anlayamamak. ne ironik. ülkemin asıl sorunlarından biri daha ortaya çıkmış oldu kafası çalışmayan muhalefet Mesajı Paylaş

@putty;

Burada ( . ) işareti dediğin gibi sıfırdan sonraki küsüratı gösteriyor olsun. Buna göre Atayurt Þirketi, Malatya'da gerçekleştireceği güneş paneli yatırımıyla, "1 tam + yüzde 59" kişiye istihdam sağlayacakmış!!

"1 Tam + yüzde 59" kişi nasıl oluyor putty?!

İktidarın pek çok politikasından ben de hazzetmem ama el insaf yani! Mesajı Paylaş

tamam tamam bu konuyu kapatalım Mesajı Paylaş
beğen

Serkan o meşhur Putty senmisin? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz