ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

beğen

@ Serkan

Bak gördünmü? Bana kül yutturamassin. Mesajı Paylaş

tusaş 4.8 milyar sasa 29 milyar vestel 29 milyar yıldız metalurji 4.4 milyar  ağırlık genelde metalürji petro kimya ve askeri sanayi firmalara
gitmiş gözükmekte ki bence çok iyi  seçimler. tusaş mmu ilk prototip parasını çıkarmış gözüküyor Mesajı Paylaş

Son gelişmelere göre kıyamet koptu kopacak. Otokar bir an önce Altay'ın seri üretimine başlasın. BMC'de artık nasıl geliştirecekse motorunu ışık hızıyla geliştirsin. Siyasi oyunlar oynamaya hiç zaman yok! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

BMC Altay ihalesini aldi deniyor bizim form 23 nisan kutluyor sankrim  😁 Mesajı Paylaş

Goz gore gore BMC'ye yamadilar Altayi.

Hirsizlik gizlenmiyor artik Mesajı Paylaş

BMC ye verildiğinin resmi bir kaynağı varmı?Bildiğim kadarıyla yok Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: asderedas - 23 Nisan 2018, 13:03:19
BMC ye verildiğinin resmi bir kaynağı varmı?Bildiğim kadarıyla yok

Üst düzey yöneticisi Altayla ilgili bir yazı atmış . Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

BMC Genel mudur yardimcisi Linkedin de imali bir mesaj atmis. Ardindan bunu goren Tank Muhendisi isimli twitter hesabi cosmus. Pek sonrasinda troll bi akp hesabida ihale bmc ye verildi diyince aldi yurudu BMC hikayesi. KAP'a bildirim yok,haber yok,resmi mercilerden aciklama yok. Mesajı Paylaş
Yaşam ne kadar güzel olsa da, ''Ölüm'' yaşamdan daha güzeldir; Layıkıyla öldükten sonra...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz