ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Başkan sizin burada konu ile alakasız yazıları silme yetkiniz yok muydu ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Haziran 2018, 23:40:38
Kişisel sorunlarını özel mesaj yoluyla çözme yerine, konu başlığı dışında tartışmakta ısrar edenleri son defa uyarıyorum! Takipçilerimizi kişisel sorunlarınızla meşgul etme hakkınız yok! Forum kurallarına uyunuz!

Benim bir kisisel sorunum yok, kuyruk acili bir delinin biri takmis bana. Yapacak birsey yok, delidir delidir ne yapsa yeridir  ;) Mesajı Paylaş

Kara Kuvvetleri kamuflajlı ALTAY AMT
Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Palet bölümünün neden o kadar açık olduğunu merak ettim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 27 Haziran 2018, 17:29:32
Palet bölümünün neden o kadar açık olduğunu merak ettim.

Eteklik takılmamış. Mesajı Paylaş

Ne zamandır ses seda yok bu gidişle tank teknolojik olarak daha seri üretime geçmeden eskiyecek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 17 Eylül 2018, 14:28:44
Ne zamandır ses seda yok bu gidişle tank teknolojik olarak daha seri üretime geçmeden eskiyecek.

Muhtemelen şu görüşmeden sonra hız kazanır. >> http://www.hurriyet.com.tr/dunya/almanya-disisleri-bakani-maas-turkiye-ile-iliskilerin-normallesmesini-istiyoruz-40958716 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ohoo daha zamani var, once fabrika kurulacak. Ondan sonar Almanlar Altayin orasini burasini bir degistirecek ve nihayetinde "milli" tankimiz uretime gececek 2020'de filan Mesajı Paylaş

2020 olsa yine iyi. Ne kaldı ki 2020'ye! Fabrikayı kur, makineleri yerleştir ve çalışır hale getir. Testler, kalıplar, prototipler vs  ohoooo... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İmkansız biliyorum ama etrafımız bu kadar yangın yeriyken  şu Altay seri üretime başlayana kadar hazır aramızda iyi, acil olarak Ruslardan  ikinci el T-90 alınabilirdi diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz