ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Bu projenin genelinde olduğu gibi, yarının da yarını, hatta yarının yarınının yarını şeklinde uzayarak gidebilir bu süreç.  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hakikaten yazık şu tankı kullanmaya başlayana kadar belki de savaş alanlarında tank kullanmaya gerek bile kalmayacak. Teknoloji sürekli ilerliyor. Çok geç kalındı bunun zararını ileride göreceğiz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 09 Kasım 2018, 09:41:10
Dün imzalanmadı. Bugün belki. Yarın muhakkak imzalanacak.  :)

İmzalanmazsa, bundan sonra forumda bu iletini imza olarak kullanirim haberin olsun. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: fırtına06 - 09 Kasım 2018, 10:19:53
Hakikaten yazık şu tankı kullanmaya başlayana kadar belki de savaş alanlarında tank kullanmaya gerek bile kalmayacak. Teknoloji sürekli ilerliyor. Çok geç kalındı bunun zararını ileride göreceğiz.

Sözleşme imzalanırsa ilk tank 1.5 yıl içinde çıkacak çok uzun bir süre değil imzalanmak için geç kalınmış olabilir ama kullanmaya gerek bile kalmayacak sözü biraz ütopik Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: firtinabaskan - 09 Kasım 2018, 13:17:41
Hakikaten yazık şu tankı kullanmaya başlayana kadar belki de savaş alanlarında tank kullanmaya gerek bile kalmayacak. Teknoloji sürekli ilerliyor. Çok geç kalındı bunun zararını ileride göreceğiz.

Sözleşme imzalanırsa ilk tank 1.5 yıl içinde çıkacak çok uzun bir süre değil imzalanmak için geç kalınmış olabilir ama kullanmaya gerek bile kalmayacak sözü biraz ütopik

Hangi tesiste uretilecek ayiptir sormasi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 09 Kasım 2018, 13:34:59
Alıntı yapılan: firtinabaskan - 09 Kasım 2018, 13:17:41

Sözleşme imzalanırsa ilk tank 1.5 yıl içinde çıkacak çok uzun bir süre değil imzalanmak için geç kalınmış olabilir ama kullanmaya gerek bile kalmayacak sözü biraz ütopik

Tam faliyetde çalışmayan atılda kalmış devlet fabrikalarında başlanacak karasu biter bitmez orada devam edecek.
Hangi tesiste uretilecek ayiptir sormasi?
Mesajı Paylaş

Peki. Yani diyorsun ki abmk'lar ve izmir'deki fabrikalarda baslanip karasu'daki fabrikada devam edecek. Ben cevabimi  aldim. Mesajı Paylaş

Seri üretimde;

Altay T1 40 adet
Akkor,
Ek zırh

Altay T2 210 Adet
Geliştirilmiş zırh sistemi
tecrit edilmiş gövde mühimmat konfigürasyonu
lazer güdümlü tank tou atış yeteneği
mürettebat eğitim modu
mobil gizleme ağı- iz yönetimi

Altay T3
İnsansız kule

Konuyla ilgili merak ettiğim bir şey var: Altay T1 de neden cephane gövde içerisinde korumalı değil! Prototiplerde de böyle miydi? Yeni geliştirilen modern bir tankta böyle bir durumun olması mümkün müdür? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Altay tankı seri üretim sözleşmesi imzalandı 

Altay tankının seri üretim sözleşmesi, Savunma Sanayii Başkanlığı ile BMC arasında imzalandı.

DEVAMI GELİYOR...

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/altay-tanki-seri-uretim-sozlesmesi-imzalandi-41014054] Mesajı Paylaş

İnşallah bu günden sonra projede daha az sekme olur  dileği ile ''Hayırlısı olsun '' Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz