ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 14 Kasım 2018, 07:34:53
https://mobile.twitter.com/ssysfakb/status/1062016753822285825

Umman'a tank satışınıda kaybetmişiz. Yav bi işiniz düzgün olsun be kardeşim. Bu tankın 2016 ortasında da üretime başlaması gerekliydi.
Tabi ki de kaybedicektik. Adamlar 1,5 sene niye beklesin gerçi bizimde 3,5 sene beklemememiz gerekiyordu. Sırf şüpheli bulduğum bir ihale sebebiyle onlarca tankçı şehit verdik. Haksız mıyım üstatlar ? Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Savaş Var Denildiğinde Biz;

Þu resimlerdeki eteklerin sağa sola sürtünmüşlüğüne bir bakın ve Altay ın palet eteklerindeki avadanlık kutularına bir ömür biçin. Aynı şey paletteki reaktif zırh içinde geçerli.

Þu haldeki tankın o eteğinde kutuyu bir düşünsenize. Alet edevatı koyacak başka yer bulamamışlarmı. Bu kadar dikkatsizlik detaylarda görünmeyenlerdede var ise eyvah

Mesajı Paylaş
beğen

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Merhabalar,

Altay tankında insansız kule sisteminin ilk başta seçilmemesini sebebi insansız kuleyi yapabilecek kapasitemizin olmuyor oluşu muydu? Yoksa tercihimiz mi öyleydi?

Bu arada insansız kule sisteminin olumsuz yönleri nelerdir acaba?

Sistemdeki oluşabilecek herhangi bir mekanik sorunda kulenin kitlenmesi gibi o anda çalışmama sorunu üzerinde duruluyordu ayrıca alacağı isabette daha kolay tankın etkisizleştirilebildiğini duymuştum. Ama işin aslını sizlere sormak istedim. Mesajı Paylaş

Yanlis bilmiyorsam. Silahli kuvvetler istememisti.  Basindan beri. Ilk basta dile geldi Ama kullanicinin istegi gecerlidir denilmisti. Mesajı Paylaş

İnsansız kule ve önde konumlanmış 3 personel, böylece bir bölgeye yoğunlaşmış aktif zırh ve böylece düşen ağırlık ve maliyetlerle artan mobilite.

İşte bunlar dünyanın tank babası rusların armata ile getirdiği yenilikler. Sanıyorumki bizde buna uyup altay t-3 de bir altayski çıkaracağız. İlk aşamada 1500 bg yapacağımızı düşününce altayın biraz hafiflemesi zaten yerinde olur. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

50 tona inmesi gerekir bizimki 70 ton yuh yani. Armata bizimkinden çok daha güvenli personeli için ama 50 ton kadar. 50 ton M48 kadar yaklaşık ne kadar güzel. Mesajı Paylaş
beğen

Anladım o zaman T1 ve T2 versiyonlarının insansız tarete sahip oluyor olması isterlerden kaynaklanıyor. Teşekkürler

Peki negatif yönü var mı ? Hep daha faydalı olduğundan konuşulunuyor forumlarda da  merak ediyorum bu sisteme geçildiğinde bize getirdikleri ile götürdükleri neler olacak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz