ALTAY Yeni Nesil Tank Projesi

Başlatan AVCI, 07 Nisan 2010, 18:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Altay Tankı Üretimi Kime Verilmeli?

Otokar
63 (44.7%)
FNSS
26 (18.4%)
BMC
23 (16.3%)
Ordu Donatım Fabrikaları
20 (14.2%)
Farklı bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
9 (6.4%)

Toplam Oy Verenler: 141

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 20 Ağustos 2019, 18:13:39
Alıntı yapılan: Raptor44 - 20 Ağustos 2019, 14:26:52
Tamam güncel olmasında fabrika devletin işçi devletin iken bu tank neden bu kadar pahalı burda kusura bakmayın ama büyük gerizekalılık yada yandaşlık var.

Tanktan ötv, kdv alıyorlarsa. Hani arabalardaki bir araba alırsan bir arabada devlete hediye ediyorsun ya.
O 1 taneyi geçeli çok oldu ya , artık ne alıyorsak 3-4 tane devlete almış oluyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 20 Ağustos 2019, 19:11:09
Tamam güncel olmasında fabrika devletin işçi devletin iken bu tank neden bu kadar pahalı burda kusura bakmayın ama büyük gerizekalılık yada yandaşlık var.

Tanktan ötv, kdv alıyorlarsa. Hani arabalardaki bir araba alırsan bir arabada devlete hediye ediyorsun ya.
O 1 taneyi geçeli çok oldu ya , artık ne alıyorsak 3-4 tane devlete almış oluyoruz.
Devletümüz var olsun padüşahümüz çok yaşasın başka bir şey istemezük. Biz sürünelim gerekirse.
Devlet en büyük mafyadır. Diye boşuna dememişler hele de en büyüğü bizde bu ekonomik düzende gençler boşuna gitmek istemiyorlar. Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: Raptor44 - 20 Ağustos 2019, 20:41:16
Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 20 Ağustos 2019, 19:11:09

O 1 taneyi geçeli çok oldu ya , artık ne alıyorsak 3-4 tane devlete almış oluyoruz.
Devletümüz var olsun padüşahümüz çok yaşasın başka bir şey istemezük. Biz sürünelim gerekirse.
Devlet en büyük mafyadır. Diye boşuna dememişler hele de en büyüğü bizde bu ekonomik düzende gençler boşuna gitmek istemiyorlar.
O konulara hiç girmeyelim bu hesaptada ban yemek istemiyorum yoruldum hesap açmaktan :))) Mesajı Paylaş

]

Once Bismillah deyip uretime gecelim.
Sonra TSK nin yillardan beri yolunu gozlemekte oldugu,bizlerin tekrarlamaktan yoruldugu ihtiyaclari giderelim .
Daha sonra da memnuniyetle ihrac konusunu tekrar konusuruz. ;) Mesajı Paylaş

Alıntı YapALTAY & Diğer Tanklar
Mesajı Paylaş
]

Alıntı yapılan: カメせ - 10 Eylül 2019, 11:05:24
Alıntı YapALTAY & Diğer Tanklar
Günün esprisi ; 2019 model Altay... Mesajı Paylaş

Alıntı YapAltay Tank'ı üretim süreci.
Mesajı Paylaş
]

Küçük bir hesapla 1.000 adete yaklaşık 2035 gibi ulaşılırız 4-5 yılda 250 adeti zor yapıyorsak. 2035 e kadar belki insansız tanklar çıkacak neyse Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz