OTOKAR ARMA ZMA AİLESİ

Başlatan Yatağan, 13 Nisan 2010, 00:40:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Otokar arma nedense hiç içime sinmedi, yan zırhları roket tehtidlerine karşı zayıf görünüyor. Otokar Tulpar daha dolgun yan zırhları var.
arma 30-40 yıl ordu bünyesinde kalmayı becerebilecek bir araç gibi gelmiyor. ziraa bu tür araçlar alınınca uzun yıllar ordu tarafından kullanılıyor.
arma yerine FNSS pars daha güvenli hissi veriyor.

armanın biraz daha zırhlandırılmaya ihtiyacı var bence. Mesajı Paylaş

Armaları kafeslemişler...  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

661 milyon Dolar değerinde Birleşik Arap Emirlikleri ile imzalanan OTOKAR Arma 8x8 araçlarının nakil için gemiye bindirilme anı.

Bundan önce de Malezya'ya 559 milyon Dolar değerinde FNSS Pars 8x8 satışı gerçekleştirilmişti.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bu araçları TSK neden almıyor anlamam veremiyorum bir türlü tulparımı bekliyorsunuz anlamadımki Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

http://defence-blog.com/army/first-patria-amv-8x8-armoured-vehicles-deliveries-for-united-arab-emirates.html
Resmi paylaşan kaynak bir hata yapmış yalnız! 😁
Araçlar Patria. 2016'daki Birleşik Arap Emirlikleri teslimatı... Mesajı Paylaş

KADEX 2018 Fuarına katılan Otokar'dan açıklama: Otokar olarak KADEX 2018'de sergilediğimiz ürünlerimiz, Kazakistan ordusu da dahil 5 kıtada 50'den fazla kullanıcının envanterinde aktif olarak görev alıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Otokar
‏ @OtokarAS
Otokar, Bahreyn'de 14-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Bahreyn Uluslararası Havacılık Fuarı'na (BIAS 2018) katılıyor.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz