Rus MC-21 Uçağına ABD Motoru

Başlatan SKYWOLF, 14 Nisan 2010, 16:55:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rus MC-21 Uçağına ABD Motoru

ABD'nin Pratt & Whitney ve Rusya'nın Irkut firmaları, Irkut'un MC-21 uçağı için seçtiği Pratt & Whitney PurePower PW1400G motoru ön tasarım çalışmaları başlamak için bir anlaşma imzaladılar. Sözleşme PurePower motoru için üçüncü gövde uygulama geliştirme başlangıcını temsil eder. Motor; günümüz motorlarına göre müşterilere, önemli derecede azaltılmış yakıt tüketimi ve gürültü seviyesi ile düşük çevre emisyonları ve işletme maliyetleri sağlar.

Irkut MC-21'i 150 ile 210 arasında yolcu taşıyabilen geniş bir aile olarak tasarlamayı planlıyor. İlk uçuşun 2014'te ve ilk uçağın servise girişinin de 2016'da gerçekleşmesi düşünülüyor.

DefenceTurk.com
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 3,496 
  • Sivil Havacılık ve Uzay
  • 3 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Polonya'da uçak düşünce tabi Amerikan motorlarına yöneldiler. Mesajı Paylaş

Polonya'da Rus yapımı yolcu uçağı düşmeden çok önce zaten bu motoru seçmişlerdi. Geliştirme anlaşmasını yeni imzalaadılar sadece. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Nisan 2010, 19:50:18
Polonya'da Rus yapımı yolcu uçağı düşmeden çok önce zaten bu motoru seçmişlerdi. Geliştirme anlaşmasını yeni imzalaadılar sadece.
Canım sadece biraz şaka yapmak istedim hemen ciddiye almayın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz