Amfibi Gemi (LST) Projesi

Başlatan AVCI, 24 Nisan 2010, 13:50:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Geminin asil parcasi olmayan bu yanlarda asili olan nedir? Batma aninda murretebatin kurtulmasi icin yuzer bir platform mu acaba?

Mesajı Paylaş

Zannetmiyorum üstad,mürettebatı kurtarmak için liferaftlar var.Tahminim araçları iskele rampa gibi bir yere çıkarabilmek için duba gibi birşey... Mesajı Paylaş

Evet yuzer bir duba / ponton gibi birsey. Benzerlerini buldum bazi arkadaslar sayesinde.

Mesajı Paylaş

Amfibi Gemi (LST)'lerin 'Beyni' hazır!

LST projesi kapsamında geliştirilen Savaş Yönetim Sistemi (SYS) Bileşik Yazılım-Donanım Fabrika Kabul Testleri 18 Þubat 2016 tarihinde SSM, Deniz Kuvvetleri ve yüklenici ADİK Tersanesi yetkililerinin katılımı ile başarıyla tamamlandı ve sistem kabul edildi.

HAVELSAN tarafından yapılan yazılı açıklamada, Daha önce G-Sınıfı fırkateyn ve MİLGEM korvet platformlarına tesis edilmiş olan GENESİS SYS, LST projesi ihtiyaçları doğrultusunda entegre çoklu veri link ve amfibi harekat kabiliyetleri de kazandırılmış, LST ile envantere ilk kez giren pek çok silah ve sensör için ise uyarlanmış olarak Türk Deniz Kuvvetleri kullanımına hazır hale getirilmiştir. Gerçekleşen resmi kabul ile tüm sensör ve silahların uyumlu çalışmasını sağlayan ve geminin beynini teşkil edecek olan LST Savaş Yönetim Sistemi personelimizin özverili ve başarılı çalışmaları sonucunda teslim edilmiştir.

www.savunmaveteknoloji.com

28.02.2016
Mesajı Paylaş

TCG SANCAKTAR'I DENİZLE BULUÞTURUYOR.

Tuzla'daki Adik Tersanesi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için inşa ettiği TCG Bayraktar'ın denize indirilişinden 9 ay sonra diğer amfibi gemi (LST) TCG Sancaktar'ı yarın denize indiriyor.
http://www.denizhaber.com.tr/mobi/news_detail.php?id=69062
Hayirli olsun... Mesajı Paylaş

Sözleşme İmza Tarihi: 16 Haziran 2011

5 yılda 2 LST denize indirildiliyor.  özel sektör çok hızlı, maşallah. Mesajı Paylaş

Ve buruk da olsa denizle bulustu...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için ADİK Tersanesi tarafından inşa edilen Bayraktar'ın denize indirilişinden 9 ay sonra projenin ikinci gemisi olan Sancaktar ADİK Tersanesi'nde düzenlenen törenle denize indirildi.
http://www.kaptanhaber.com/mobil/video/54/milli-amfibi-sancaktar-gemisi-denize-indirildi.html Mesajı Paylaş

Hayırlı olsun. Daha güzellerini de görürüz inşallah. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz