C-17 Globemaster

Başlatan SKYWOLF, 29 Nisan 2010, 01:09:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hindistan, C-17 nakliye uçağını envanterine katmaya devam ediyor. Boeing firması, 11'inci C-17 Globemaster III stratejik nakliye uçağını 26 Ağustos'ta Yeni Delhi'de Hindistan Hava Kuvvetleri'ne (Indian Air Force/ IAF) teslim etti. Boeing'in 2015 yılında Long Beach, California'daki C-17 üretim tesisini kapatmadan önce ürettiği son 12 adet platformdan olan uçak için 336,2 milyon ABD Doları değerinde sözleşme imzalanmıştı.

Platform, Hindon Hava Üssünde önceden teslim alınmış 10 adet C-17 ile birlikte konuşlandırılacak. Bu uçaklar ABD Dış Askeri Satış Programı kapsamında, 2001 yılında 4,1 milyar ABD Doları karşılığında sipariş edilmişti. Üst düzey IAF yetkilileri, platformun 74 tonluk kargo veya 150 tam donanımlı askeri personeli dört bin 200 km mesafeye taşıyabileceğini açıkladı.

http://www.c4defence.com/Gundem/hindistana-11inci-c17/8603/1 Mesajı Paylaş

iki sorum olacaktı
bizde bu uçak var mı ?
A400'den büyükler mi ?
Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

1 veya 2 tane alsak amerika menbiçten çekilir mi ? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: mavi1991 - 01 Eylül 2019, 14:52:51
1 veya 2 tane alsak amerika menbiçten çekilir mi ?

Biz 130 tane F - 35' in yanında üç milyar dolarlık PAC 3 almak istiyoruz ama herifler Münbiçe yapıştıkca yapışıyorlar.

Anlaşılan adamları rüşvet niyetine iki Globemastercikler de ikna etmez. Mesajı Paylaş

Alıntı YapAfganistan'da C-17A Globemaster III kazası.

ABD Hava Kuvvetleri (USAF)'ne ait C-17 Globemaster III Ağır Sınıf Askeri Nakliye Uçağı, Afganistan'daki Kandahar Hava Üssü'ne inişi esnasında kırım geçirdi. Ön iniş takımının açılmaması sonucu kırıma uğradı. Kırım esnasında gövde üzeri iniş gerçekleştiren uçağın, önlem amacıyla kargo kapıları da açıldı.
https://www.savunmasanayist.com/afganistanda-c-17a-globemaster-iii-kazasi/
Mesajı Paylaş
]

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz