SU-57 (T-50) PAK-FA

Başlatan SKYWOLF, 30 Nisan 2010, 22:30:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAK-FA'nın asıl motoru kulanılabilir duruma geldiğinde bunda bir deyişiklik olabiliceğini düşünüyorum sizce? Mesajı Paylaş

Pak-Fa da 3D TVC li motorlar kullanılacağı vardı bir haberde ama şimdi bulamıyorum.Gerçi şimdiki motorlarda vektör kontrollü ama belli açılarda dönüş sağlayabildikleri ve normal çıkışlı nozzle'lar olduklarından ısıl izleri ve trust değerleri F-22 kadar yüksek değil. Mesajı Paylaş

Su-35lerin veya MiG-35lerin Vektör kontorllü motorlu şuan için en üstün motorlar denebilir ama ısı tabikide bir sorun bunu PAK-FA'nın yeni motorları çözecekmi bilmiyorum ama Stealth özellikte bir uçağın motorlarında bu sorunun süreceğini düşünmüyorum. Mesajı Paylaş

Diğer stealth uçaklar olan F-117, B-2 ve F-22 uçaklarında Motor çıkışları ısıyı azaltan özel alaşımlardan yapılmış. Ancak F-35'de bu durum söz konusu değil herhalde. Pak-Fa'da o şekilde kalacak galiba. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

T-50 güzel uçak ama,f-22 seviyesinde değil.Isı izi ve radar izi raptordan fazla gibi,ısı izi fazla o kesin.Ayrıca motorları 3d vektör kontrollü.Isı izi düşük olması için nozolların ince olması lazım.Amerikanlar apache de bile bu tek. İ kullanıyor. Mesajı Paylaş

Uçak 2014,2015 gibi operasyonel hale geldiğinde F-22 ile kıyaslamak daha doru olur şimdiki hali sadece dış görünüşünün ne olacağını gösteriyo bize tabi YF-22 ile kıyaslamak doru olurmu olmazmı bilmem. Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz