SU-57 (T-50) PAK-FA

Başlatan SKYWOLF, 30 Nisan 2010, 22:30:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kusura bakmayin gece görememisim. Silebilirsiniz. Mesajı Paylaş
]

Bir tane fazladan bir şey olmaz. Ben o kadar resim arasında aynılarını yüklemekte zorlanıyorum. Kolay değil. Dikkat ediyorum ki aynı resimler sayfları doldurmasınlar. Ama çok da dert etmemek lazım. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

]

Alıntı Yap

Mesajı Paylaş
]

"Rus askeri uzman Yuriy Knutov, yabancı ülkelere satılan silahların Rusya'ya karşı kullanılmasının söz konusu olamayacağını söyledi.  Rusya Uçaksavar (PVO) Müzesi başkanı olan Albay Yuri Knutov, bu nedenle Türkiye'ye SU-57 savaş uçaklarının satılmasından endişe edilmemesi gerektiğini söyledi. Abay Knutov, Türkiye'nin söz konusu uçakları saldırı için Rusya'ya yönlendirmesi halinde sistemin kapanarak devre dışı kalacağını belirtti. "

http://savunmasanayiidergilik.com/tr/HaberDergilik/Rus-silahlarini-alan-ulkeler-bunlari-Rusya-ya-karsi-kullanamaz Mesajı Paylaş

MMU, Tempest, Hürjet, Muis ile yola devam edicez. Su-57 hele hele Su-35 ile hiç işimiz olmaz bence. Batı tarafından çok büyük yaptırım uygulanacak ki bu çapta radikal karar verilsin. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yap

Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz