Milli Gemisavar Füze Projesi (ATMACA)

Başlatan AVCI, 01 Mayıs 2010, 14:26:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Þunu da unutmamak lazım, bu ülkelerin dış ilişkilerinde ABD önemli bir yer tutar ama, bu ülkelerin zengin azınlığı, sermayedarları Çin asıllılardır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 24 Ocak 2024, 00:19:38
Haklısınız ama kendi içlerinde doğru kararı verdiklerinde Türkiye ye güvenebileceklerini biliyor olacaklar. Bu sevmekle nefretle alakalı bir şey çok değil. Kardeşinle kavgalı olursun çekişme olur mal paylaşamama sorunu olur görüşmezsin ama elin yabancısı ile mevzu olunca kardeş kardeşi atmış yar başında tutmuş olur. Suudiler bizimle kardeş iddiası çok abartılı gelebilir akşama kadar tartışırız ama biz kader birliği etmiş ülkeleriz.

Kader birliği etmedik, kaderlerini tayin ettik. Bu çok büyük bir fark. Mesajı Paylaş

Bence sayın putty haklı buna  kader birliğimi denir başka birşey mi bilmem ama bir bağ var sanki, çünkü en son Maraş depremlerin de yaptıkları yüzmilyonlarca dolar yardım var ortada bir bağ yoksa bu yardımları bu denli büyük olurmuydu Arap devletleri nın . Koskoca ABD nın depremde yaptığı yardımda ortada.  aynı ABD  İsrail için milyarlarca dolarlık yardım yapıyor mesela buda onların kader birliği dir herhalde
     Osmanlı'da devletin bekası için kardeşin kardeşe neler yaptığı  ortada. kardeşine bunu yapan başkasına neler yapmaz. Mesajı Paylaş

Doğru diyor kader birliği doğru kelime değil. İslamdan ötürü ortak paydamız diyebiliriz. Biz emperyal ulusuz kimseyle kader birliği yapmayuz. Ben ataist insanım araplarla ortak birşeyler olacağına keşke avrupa ile olsa ama realite bu. Harzemşah ın dediği gibi coğrafya kaderindir Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sevgili Putty, senin ateist ve hatta solcu olduğundan ciddi şüphe duyuyorum. Son söylemlerin bakılırsa sen muhafazakar ve inançlı birisine benziyorsun. Mesajı Paylaş

Benim biraz kafam karışık. İnançlı değilim ona eminim ama muhafazakar olduğum doğru. Sosyal demokratım ama içimde mücadele ettiğim hafif bir faşistlikte var maalesef. Aslında ben liberal biriyim galiba  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bu baya jöntürk>Kuvvacı tanımı.. :) Mesajı Paylaş

Aslında bu ibareler ülkemiz aydınlarının genel durumunu da yansıtıyor. Ülkemizdeki ateistlerin büyük çoğunluğu ateizmin ne olduğunu bilmiyor. Aslında bir şey var ama...deyip orada kalıyorlar ve kendilerine ateist diyorlar. Sol-sağ kavramı da biz de temel tanımını yansıtmıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sahin1 - 24 Ocak 2024, 18:46:41
Aslında bu ibareler ülkemiz aydınlarının genel durumunu da yansıtıyor. Ülkemizdeki ateistlerin büyük çoğunluğu ateizmin ne olduğunu bilmiyor. Aslında bir şey var ama...deyip orada kalıyorlar ve kendilerine ateist diyorlar. Sol-sağ kavramı da biz de temel tanımını yansıtmıyor.

Konudan kopulmuş, toparlayalım.

Mesajı Paylaş

Atmaca ya takılacak olan motor ktj3200 müdür ktj3700 mü? Yerli motorla birlikte menzil artısından bahsediliyor yer platfoemlarından 300km yi bulması bayağı caydırıcı olur Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz