Türkiye Azerbaycan Savunma Sanayii İlişkileri

Başlatan AVCI, 01 Mayıs 2010, 18:59:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: goekhan - 13 Mayıs 2011, 21:34:41
ben bu azerilere hic guvenmiyorum turkiyeye vize uyguluyorlar ve cok nankorler islerine geldiginde turkiye kardes ulke oluyor tekirdagda bir fabrikada calisan azeriler vardi turkleri hic sevmiyorlardi kufur kadinlarina irenc sozler vs vs hic guvenemiyorum bu azerilere
ben bir Azerbaycan vatandasiyim.ve bize guvenmemen ve sevmemen kendi isin.zeten her Turkiye vatandasindan bize karsi pozitiv dusuncede olmasini ve ya her Azerbaycan vatandasindan size karsi pozitiv dusuncede olmasi beklenemez.bu yalniz ruyalarda olur.Azerbaycanin hepsi fabrikada gorduklerin gibi diyillerdir.ne yazik ki oyleleri her milletin icinde olur.eyer deyerlendirme boyle yapilacaksa bu konu uzar gider.ve vize konusuda iktidarda olanlarin politikasi.biz kendimiz bile bu durumdan hicde hosnut diyiliz.vizelerin kalkmasini belkide en fazla biz itiyoruz.ama ......sizin icinizde curukler hic yokmu? sadece azi ve fazlasi var. Mesajı Paylaş

aslinda arkadas kotu birsey soylememis ama abartilmis sanki Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

sizde beni yalnis anlamayin.ben medeniyyetden yoksul ,ahlaksiz bir kac kisiyi mudafa edecek diyilim.sadece butunleme yapmak dogru diyil. Mesajı Paylaş

haklisiniz sizi kendi yerime koydugumda cok iyi anliyabiliyorum ama abartilmis dedigim gibi vize konusuna deyinmis arkadas buda bambaska bir konu bundan yola cikicak olursak abd almanya vs vs ulkelerde viye uyguluyor neden alisveris yapiyoruz  ;) Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: goekhan - 13 Mayıs 2011, 21:44:58
ben irkla ilgili birsey soylemedim sadece azerilerin bize yaptigi muameleyi soyledim bize vize uyguladiklari bi gercek bende yurt disinda yasiyorum irkcilik nedir bilirim sadece sahsi fikrimi soyledim yanlis anlasildiysam ozur dilerim  :) saygilar

Salak herif "irk" nedir bir oyren.

Turkiye ve Azerbaycan Turkleri ayni Oguz soyundan geliyor. Mesajı Paylaş

............. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ASQ-1918 - 14 Mayıs 2011, 17:20:36
Alıntı yapılan: goekhan - 13 Mayıs 2011, 21:44:58
ben irkla ilgili birsey soylemedim sadece azerilerin bize yaptigi muameleyi soyledim bize vize uyguladiklari bi gercek bende yurt disinda yasiyorum irkcilik nedir bilirim sadece sahsi fikrimi soyledim yanlis anlasildiysam ozur dilerim  :) saygilar

Salak herif "irk" nedir bir oyren.

Turkiye Turkleri ve Azerbaycan Turkleri ayni Oguz soyundan geliyor.
+1 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: goekhan - 13 Mayıs 2011, 21:34:41
ben bu azerilere hic guvenmiyorum turkiyeye vize uyguluyorlar ve cok nankorler islerine geldiginde turkiye kardes ulke oluyor tekirdagda bir fabrikada calisan azeriler vardi turkleri hic sevmiyorlardi kufur kadinlarina irenc sozler vs vs hic guvenemiyorum bu azerilere

Seni bu düşüncelerinden ötürü kınıyor, Azeri kardeşlerimizden kendi namıma özür diliyorum.

Bu sözlerin hiç hoş değil, kardeş ülke olmamız, aynı kandan olmamız bize vize uygulamayacaklar anlamına gelmez.

Azerbaycan, kendi nüfus yapısını korumak zorunda ve bu düşüncelerine de sonuna kadar katılıyorum. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Bosverin... Mesajı Paylaş

sag duyulu davrandiginiz icin tesekkur ederim sayin kanas. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz