Türkiye Ukrayna Savunma Sanayii İlişkileri

Başlatan AVCI, 05 Mayıs 2010, 12:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aramızda para toplayıp biz alalım. Adını da Defenceengine olarak değiştiririz.  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

nükler güc olmamiz   sart -ihtiyac mecuburuz abd-natoya

güvenemeyiz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 25 Ağustos 2019, 00:33:57
nükler güc olmamiz   sart -ihtiyac mecuburuz abd-natoya

güvenemeyiz
Hocam sizin Türkçeyi her gördüğümde canım sıkılıyor. Bir edebiyat öğretmeni değilim sizi kınamak/yermek haddime değil sonucta insanların ne derece eğitim/öğretim aldıgını bilemeyiz yalnız Türkçeniz hem berbat hemde okuması çok yorucu.. Çoktandır görüyorum uyarmak istiyorum erteliyorum.Bir vatandaş olarak , bir forumdaşınız olarak artık rica ediyorum şu Türkçenizi bir düzeltin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 24 Ağustos 2019, 23:25:09
Doğru hatırlıyorsam Ukrayna'dan uzun menzilli füze teknolojisi almamızıda Amerikalılar engellemişti. Kabul etmesekte, nefret etsekte dünyadaki tek süper güç Amerika maalesef çıkarlarına uymayan hiçbir şeyi kabul etmediği gibi baskasınında ileri teknolojiye sahip olmasını engelliyor. İstediği gibi dünyada at koşturmayı çok seviyorlar.

80'lü yıllara kadar Sovyetler ile birbirine yakın askeri harcama yapan Amerika özellikle Sovyetlerin dağılması ve körfez savaşından sonra vites yükseltti ve sektörün de belirleyicisi oldu. Gittikçe daha teknolojik, daha pahalı, daha tekel...

Silahın varsa konuşuyorsun; paran varsa silah alıyorsun. Ekonomiyi düzeltmemiz şart. Mesajı Paylaş

Alıntı YapTuran Oguz
@TyrannosurusRex

Çinli 2 sirket Ukraynali Motor Sich firmasinin %50'sinden fazlasini satin aldi. Rekabet kurulundan onay bekleniyor.

Satisi durdurmak icin ABD'li John Bolton da bu hafta Ukrayna'da olacak.

Not: Motor Sich AKINCI icin Baykar'la ortak AI-450T motorunu gelistirmesi beklenen firma.
Mesajı Paylaş
]

Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: tumucin - 26 Ağustos 2019, 16:53:55
abd john bolton bu isi durdurur
Alıntı Yapzor durdurur. Cin  sadece motor fabrikasini alirsa yatirim amacli $250mln hemen olacak sekilde Ukrayna da motor fabrikasida dahil olmak üzere $7 milyar yatirim sozu veriyorlar. Fabrika icin ne fiyat verdiler kimbilir.
Mesajı Paylaş
]

]

Alıntı YapUkrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom ile Türk NOTM LTD şirketi arasında NATO standartlarına uygun gelişmiş mühimmat üretimi konusunda işbirliği görüşüldü.

Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom'un yüksek hassasiyetli silah ve mühimmat üretim departmanı başkanı Andrey Artyuşenko: '"Görüşme uzun menzilli topçu mühimmatı üretim teknolojilerimizin karşılıklı paylaşımıyla ilgiliydi."
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz