LPD (Doklu çıkarma Gemisi) Projesi

Başlatan AVCI, 06 Mayıs 2010, 19:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

yani tasarım konusunda herşey tamam mı?
Bir tek yapım mı kaldı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bertazoo - 06 Şubat 2011, 13:53:51
yani tasarım konusunda herşey tamam mı?
Bir tek yapım mı kaldı?

O konuda bilgi yok Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Þimdi tartışmaların başını sonunu kaçırdım ben :D. Son kez ne t bir şekilde soruyorum hem LHD alıcaz hem de LPD yapacağız, dogru mu? Hangisi önce yapılacak, tek ise ne zamana? Mesajı Paylaş

Biz lpd diye sınıflandırıyoruz ama istediğimiz gemiyi ancak bir lhd karşılıyor.Bu yüzden muhtemelen italya,ispanya veya g.Kore den bir lhd alcaz.Bunun dışında kendi geliştirmek istediğimiz levent sınıfı adında almak istediğimiz gemiden daha hafif bir lpd projesi var. Mesajı Paylaş

Tamam, çünkü babama da göstermiştim LHD'yi görünce LPD'yi de görünce bunun birbirinden farkı yok dedi :D. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 13 Şubat 2011, 00:05:33
Biz lpd diye sınıflandırıyoruz ama istediğimiz gemiyi ancak bir lhd karşılıyor.Bu yüzden muhtemelen italya,ispanya veya g.Kore den bir lhd alcaz.Bunun dışında kendi geliştirmek istediğimiz levent sınıfı adında almak istediğimiz gemiden daha hafif bir lpd projesi var.

Ama şuda var kuvvet kararı 1+1 levend lpd veya 1 dış devletlerden lhd. ha birde ileride deniz sistemleri seminerinde adı geçen lhd var. Benim tahminim o kuvvetle ihtimal bir lha veya küçük uçak gemisi olacak ama. Türkiyenin uçak gemisi seahibi olmasını bir çok ülke çekemeyeceğinden adı lhd konulmuştur. bence 1+1 leven + lhd veya adı her neyse bal kaymak olur ama tuzluda olur. Mesajı Paylaş

Bizim uçak gemisine inip kalkabilen uçağımız yok ve şu an için böyle bir uçak alımıda yok o yüzden uçak gemisi sınıfında olamıyacağı büyük bir ihtimal. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 13 Şubat 2011, 01:29:21
Bizim uçak gemisine inip kalkabilen uçağımız yok ve şu an için böyle bir uçak alımıda yok o yüzden uçak gemisi sınıfında olamıyacağı büyük bir ihtimal.

Þu an için demiyoruzki biz ismailcim zaten sen o 100+16 f-35 opsiyondaki +16 yı ne sanıyorsun. +16 büyük bir ihtimal dikey iniş kalkış yapabilen versiyonu. Ha bunu nerden anlayabiliriz 16 uçak sayısı tamda bu tip gemilerin taşıyabileceği ortalama sayı . Bazı arkadaşlar o bir filo diyecek ama bir filo 16 değil 20 uçaktan oluşur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz