LPD (Doklu çıkarma Gemisi) Projesi

Başlatan AVCI, 06 Mayıs 2010, 19:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Haberde ileride tedarik edilecek olan dikey kalkis ozellikli jsflerden bahsedilmis fakat bizim alacagimiz f-35ler bu versiyonda olmayacakti. dikey kalkis ozellikli f-35leri (veya herhangi baska bir ucagi) tedarik etmek uzere bir calismamiz var mi bilgisi olan var mi ? Mesajı Paylaş

Yok. Þu an için böyle birşey yok. Haberci biraz da zaten gaz verip dikkat çekmek için uçak gemisi diyor. Ama gemi bir uçak gemisi de değil. Katapult sistemi yok zaten. Ancak üzerine tabi ki dikey iniş yapan uçaklar inebilirler. Gemiyi yapıp servise aldıktan sonra bu tip uçaklar düşünülebilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Murad Bayar ile yapılan bir röportajda uçaklarında iniş kalkış yapabilecek şekilde olacağını söylediğini hatırlıyorum, da neredeydi o röportaj onu hatırlayamıyorum  :-\ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: poseidon - 04 Ocak 2013, 16:44:39
Murad Bayar ile yapılan bir röportajda uçaklarında iniş kalkış yapabilecek şekilde olacağını söylediğini hatırlıyorum, da neredeydi o röportaj onu hatırlayamıyorum  :-\
O açıklamayı bende  dinledim  ,  tamam uçak inip kalkabilecek  ama fırlatma  sistemine ihtiyaç duymayan  kısa kalkış - dikey iniş  yapabilen  uçaklardan kullanılacak  Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

beyler ucak burada dikine kalkis yapdigi, klasik kalkislara gore daha mi fazla yakit harciyor? Mesajı Paylaş

o zaman hava kalma suresi azalir
ayrica daha fazla komplesk sistem olur oda maliyetleri  ve bakimi artirir
yani bu ucak tam bir felaket Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz