LPD (Doklu çıkarma Gemisi) Projesi

Başlatan AVCI, 06 Mayıs 2010, 19:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Destinyy - 01 Ocak 2014, 19:03:41
Eğer gemiden kırpılacaksa böyle bir şey varsa gönlüm DESAN'dan yana kesinlikle..
Neden desan ?(bir kere staj gorusmesine giddim almamislardi) Mesajı Paylaş

Bence sedef bu iş için en iyisi bir kere juan carlos la katılmaları diğerlerinden onu ayırıyor çünki ihtiyaçlarımıza uygun ve denenmiş bir sistem. Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Orko üstadın belirttiğine göre Juan Carlos değil aynı ailenin 19K tonluk gemisi olacakmış, ski-jump olmayacak, uçak taşıma kabileyiti olmayacak gibi.
  Diğer taraftan Murad Bayar bir röportajında uçak tabiliyeti olmasından bahsetmişti.

burada 35. sayfada mevcut geminin çizimi ve özellikleri. Mesajı Paylaş

Hiç rampadan havalanan f-35 göreniniz var mı? Mesajı Paylaş

Nedir ne değildir diye sormak için Navatian'ın twitter'ına sordum hangisidir diye, ski-jump olacak diye cevap verdiler. Dün akşam Orko üstadla konuştuğumuzda bizim ne bu gemi için F35 talebi, ne de ski jump talebimiz olduğunu söylemişti. Bu sanırım bizim talebimizden çok onların pazarlık aşamasında teklifi büyütmek için yapacakları öneri olacak. Mesajı Paylaş

Sky Jump ol-ma-ya-cak ayrıca son curcuna ve bilgi kirliliğinin dışında tonaj olarak ihaleye yapılan tekliflerin tamamı 26-27000 ton skalasında.Daha düşük tonajlı bir geminin ihale dokümanıda muhtemelen farklı olacağından ben üretilecek geminin Atlas 26.000 olmasını bekliyorum,çünkü her şey bunu işaret ediyor. Mesajı Paylaş

Belki ski jump bu asamada henuz gereksizdir. Yani demek istedigim elinde F35B yoksa bir ski-jump avantajdan fazla dezavantaj teskil eder. Turkiyenin onceligi zaten F35A'lar, F35B daha bir onbes sene bence Turkiyenin onceliklerine girmez (evet gonlumuz istiyor ama durumumuz da malum) ve onbes yirmi sene sonra zaten gemi bir modernizasyon gecirmesi gerekir herhalde ve o an bir ski jump takilabir sanirim. Mesajı Paylaş

Navantia'nın ilk verdiği cevap:
NavantiaOficial: @oeroguz Hello huysuz, the platform for the Turkish Navy will include ski-jump. a greeting

Ertesi gün ise : Hello, yes, we can confirm it has small diferences in size, in order to meet the #Turkish Navy requirements. Greetings
şeklinde düzelttiler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz