LPD (Doklu çıkarma Gemisi) Projesi

Başlatan AVCI, 06 Mayıs 2010, 19:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Yasar - 13 Nisan 2023, 17:31:10
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 13 Nisan 2023, 15:37:27
Alıntı yapılan: Gökbörü - 13 Nisan 2023, 11:23:03
Önümüzdeki 2-3 seneyi baz alırsak buradan kalkacak aygıtlar TB3 ve helikopterler olacaktır diye özetlersek hata yapmış olmayız diyebiliriz yani?

SİDA'lar da var. Sadece SİHA kaldırmak bile devrimsel iken, hem SİHA ve hem de SİDA yuvası olması muazzam bir olay. Kuvvet projeksiyonu yeteneği katlanıyor böylece.
+1
Çok büyük oyun değiştirici olacak SIDA lar.

Hele Ege'deki adalarda karşı tarafın  başını ağrıtma ya yeter. Hareket alanlarini kilitler Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Turan Oguz @TyrannosurusRex 🇹🇷

TCG Anadolu'da kullanılan @aselsan teknolojileri.

Mesajı Paylaş
]

]

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Müthiş görüntüler...Emeği geçenlere teşekkürler... Mesajı Paylaş

]

İstanbul programı tamamlanan TCG Anadolu, İzmir'e gitmek üzere Sarayburnu'ndan ayrıldı

TCG Anadolu'nun, yarın İzmir'de olması bekleniyor...

Seçime kadar liman liman gezdirecekler belli oldu... Mesajı Paylaş

Arkadaşlar bir haberde dünyada üç ülke uçak gemisinde ilk İHA siha kaldıran ülke olarak yarış içerisinde diyor

Ülkeler şöyle
ABD,İsrail ve Türkiye

Hatta Selçuk bayraktar diyor

İyide gemiden ilk siha deneyen ve uçuran ABD değil mi?

X47,MQ25 strinray,x57 valkyre yani ABD bunlardan birkaçını uçak gemisinden test etti

Þimdi biz ABD ile nasıl yarış içerisindeyiz onu anlamadım ABD baya ilk deneyen ülke oldu ve bu konuda lider Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 27 Eylül 2023, 22:56:32
Arkadaşlar bir haberde dünyada üç ülke uçak gemisinde ilk İHA siha kaldıran ülke olarak yarış içerisinde diyor

Ülkeler şöyle
ABD,İsrail ve Türkiye

Hatta Selçuk bayraktar diyor

İyide gemiden ilk siha deneyen ve uçuran ABD değil mi?

X47,MQ25 strinray,x57 valkyre yani ABD bunlardan birkaçını uçak gemisinden test etti

Þimdi biz ABD ile nasıl yarış içerisindeyiz onu anladım ABD baya ilk deneyen ülke oldu ve bu konuda lider

Kaldiran degil sadece. Kaldiran ve indiren. :) Kalkdirmak kolay da indirmek daha zor. Onun yarisi suruyor. Mesajı Paylaş

uçak gemisine İHA indirildi de kaldırıldı da. Selçuk Bayraktar'ın LHD'ye uçak gemisi demesinin nedeni savunma sanayisi hakkında bilgisi bulunmayan çinko karbon vatandaşa hitap edebilmek içindir diye düşünüyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam TCG Anadolu'nun uçak gemisinden farklı olduğunu söylemişti. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz