FNSS PARS

Başlatan SKYWOLF, 17 Mayıs 2010, 17:05:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: hawkerx - 28 Eylül 2010, 15:25:51
Otokar arma 6x6 aleminin tartışmasız lideri türkiyede. 8x8 de pars alır 4x4 de cobra,akrep,pars 4x4 vs atıcaklar bakalım

2 kilo da paletli atayım mı abi, çeşit olsun?

Neye göre lider? Neye göre kim neyi alıyor? Koy oradan 300 500 havamızı mı bulalım nedir yani? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 28 Eylül 2010, 15:46:06
Alıntı yapılan: hawkerx - 28 Eylül 2010, 15:25:51
Otokar arma 6x6 aleminin tartışmasız lideri türkiyede. 8x8 de pars alır 4x4 de cobra,akrep,pars 4x4 vs atıcaklar bakalım

2 kilo da paletli atayım mı abi, çeşit olsun?

Neye göre lider? Neye göre kim neyi alıyor? Koy oradan 300 500 havamızı mı bulalım nedir yani?

Hahaah syn.orko_8 siz ve çıkışlarınız. gene güldürdünüz beni. beni görünüm olarak bahsettim. bana göre bunlar daha şekil duruyor. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Orko beyin fırtınası yaptı seninle hawker.. Yanlış anlamışsın.. Mesajı Paylaş

Bu satış Türkiye rekoru galiba FNSS büyük iş başardı. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Geçen yıllarda FNSS'nin  4x4 bir araç üzerinde çalıştığına dair duyumlar almıştım.Kurt adlı araca ait daha sonraları pek haber çıkmamıştı.Sanırım bu o araç lakin isim olarak hala ''Kurt'' geçerlimi bilmiyorum. Mesajı Paylaş

cobra ların çok fazla yakıt tükettiğinden pek memnun olunmadığını biliyorum. belki pars 4x4 de denenebilir. Mesajı Paylaş

zırhı ve transmisyonu yakıtı otokar cobradan iyiyse vay cobranın haline. çünkü kobranın transmisyonda alt aksamda sorunları oldugunu biliyoruz osetya savaşındaki vurulan çoğu cobranın alt aksam haşat üst sağlamdı. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: hawkerx - 28 Eylül 2010, 23:10:20
zırhı ve transmisyonu yakıtı otokar cobradan iyiyse vay cobranın haline. çünkü kobranın transmisyonda alt aksamda sorunları oldugunu biliyoruz osetya savaşındaki vurulan çoğu cobranın alt aksam haşat üst sağlamdı.

Öyle olması gerekiyordu zaten. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Birde resime dikkat ettim arka tarafa bakanda bir makineli tüfek var sanki Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 28 Eylül 2010, 23:10:20
zırhı ve transmisyonu yakıtı otokar cobradan iyiyse vay cobranın haline. çünkü kobranın transmisyonda alt aksamda sorunları oldugunu biliyoruz osetya savaşındaki vurulan çoğu cobranın alt aksam haşat üst sağlamdı.

Dogru transmisyon gudumlu fuzelere karsi hic bir korumasi yok.. Bence skandal.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz