FNSS PARS

Başlatan SKYWOLF, 17 Mayıs 2010, 17:05:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 13 Şubat 2024, 03:38:55
Sıkıntı olarak sadece şanzıman kaldı, yerli motor meselesi çözüldü. Özeti bu.

Çok şükür, sevindim bunu, detaylı açıklama için de teşekkürler Mesajı Paylaş

Yerli motorlu benzeri araç varken çok üzücü değilmi. ARMA nın bu araçtan ne eksiği varmış. Bu KOÇ düşmanlığı Vecihi Hürkuş ayıbını fersah fersah geçti. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 13 Şubat 2024, 04:11:05
Yerli motorlu benzeri araç varken çok üzücü değilmi. ARMA nın bu araçtan ne eksiği varmış. Bu KOÇ düşmanlığı Vecihi Hürkuş ayıbını fersah fersah geçti.

Araçlar sahada test edildi. Sonucu biliyor muyuz? Bilmiyoruz. Eksik bilgiyle hüküm vermeyelim o zaman. Pek çok eksiği olabilir Arma II'nin. Veya, FNSS extra özellikler sunmuştur.

Ama bu varsayımsal eksiklerin en fenası ne olur, biliyor musunuz? Ecotorq motoru isterleri karşılamadı ise, bu en fenasıdır. Gerçi ben o olasılığı düşük buluyorum. Sivilde yeterince test edildi Ecotorq motoru. Mesajı Paylaş

Tamam olabilir ben yerli motor olmasını isterim ama illa da olması şart değil bu aralıktaki motorları sivil piyasadan bile idame etmek mümkün. Demek istediğim bu kadar on yıldan uzundur oyalanıpta sanki Arap ülkeleri gibi araç seçmek üzücü oldu. Bize yakışan yerli araca yerli motordur bu aşamadan sonra. Olmadı sağlık olsun önümüzdeki 40 yıl yabancı motorla devam edeceğiz demekki Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Transmisyon meselesini kökten çözsek iyi olacak. Hibrit sistem öneriyorum. FNSS hibrit sisteme çalışıyormuş. Olgunlaştırdığı zaman, Ecotorq motorunu veya bir başka yerli motoru adapte ederler. Mesele kalmaz. Mesajı Paylaş

En azından bundan sonra operasyonlara daha doğrusu yurtdışı operasyonlarına kirpi ile gitmek zorunda kalmayız Mesajı Paylaş

FNSS pars Teber35 kulesi ile ayran dökmeme yani(stabilizasyon) testi yapmışlar gayet güzel görüntüler sevindim.

Yalnız uluslararası geçerlilik sertifikası için bira testi şart.😉 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 09 Nisan 2024, 20:27:31
FNSS pars Teber35 kulesi ile ayran dökmeme yani(stabilizasyon) testi yapmışlar gayet güzel görüntüler sevindim.

Yalnız uluslararası geçerlilik sertifikası için bira testi şart.😉

Ayran iyidir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz