FNSS PARS

Başlatan SKYWOLF, 17 Mayıs 2010, 17:05:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Malezyalıların kamoflaj seçimi iğrenç :D

Ön taraf biraz makyajlanmış sanki. Ayrıca arka tarafta elden geçmiş.6x6x6 bir araç olmuş. Yani öndeki iki tekerlek değil de ön ve arka tekerlek dönüyor sadece.

Hayırlı olsun.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: arnork - 03 Mayıs 2011, 14:41:21
Malezyalıların kamoflaj seçimi iğrenç :D

Ön taraf biraz makyajlanmış sanki. Ayrıca arka tarafta elden geçmiş.6x6x6 bir araç olmuş. Yani öndeki iki tekerlek değil de ön ve arka tekerlek dönüyor sadece.

Hayırlı olsun..

bu, meskun mahal kamuflajı. leclerc, leopard, cv90'da da bu tür kamuflajlar var. ben de yunanların leo kamuflajlarını garipsemiştim. sonbaharda trakyadaki meşe ormanlarını görünce anladım ne olduğunu... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

resimlerdeki araçlar 6x6  oysaki  sunulan bilgilerde 8x8  deniyordu ,  farklı bir anlaşmamı yapıldı?

Mesajı Paylaş

Þimdilik 6x6 yı gün yüzüne çıkarmış olabilirler. Sadece 8x8 anlaşması olduğunu düşünmüyorum. Bu araç ilk versiyon olabilir malezya için üretilenlerden.  8x8 e çevrilmeside zor olmasa gerek. Olmadı bir tanede 6x6 ları olsun :D Mesajı Paylaş

Bu araç Malezya için üretilmedi.

Malezya'nın ihalesi 8x8 ve araçlar orada üretilecek, teknoloji transferi ile. Mesajı Paylaş

Aracın üzerindeki silah sistemi Yüksel Savunmanın sistemi mi acaba ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz